• Αντιγήρανση

Ανακαλύψτε τις υποσχέσεις του μέλλοντος για το δέρμα σας!

ΜΠΟΤΟΞ

Η ενέσιμη θεραπεία Μπότοξ (Βοτουλινική Τοξίνη) βοηθάει στη μείωση ή και εξάλειψη των ρυτίδων του προσώπου και την ανασήκωση των χαλαρωμένων φρυδιών. Είναι εδώ και πολλά χρόνια απο τις πιο διαδεδομένες διαδικασίες καταπολέμησης των ρυτίδων στο μεσόφρυο, το μέτωπο και του έξω κάνθου (πόδι της χήνας), καθώς προσφέρει ένα οικονομικό αντικατάστατο στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις. Η Βοτουλινική τοξίνη συμβάλλει στον περιορισμό της λειτουργίας των μυών που προκαλούν τις ρυτίδες, με αποτέλεσμα οι "ανταγωνιστικές" μυικές ομάδες να εξαφανίζουν τις ρυτίδες.

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και ορατά ακόμα και 2-3 μέρες μετά την πρώτη εφαρμογή ενώ σε μερικές περιπτώσεις μετά απο 15 ημέρες. Κάθε θεραπεία γίνεται απο εξειδικευμένο ιατρό και τα αποτελέσματα διαρκούν για περίπου 6 μήνες, μετά το πέρας των οποίων μπορεί να επαναληφθεί.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ 

Το υαλουρονικό οξύ είναι ενέσιμο εμφύτευμα, το οποίο παρασκευάζεται στο εργαστήριο και αποτελεί υδρόφιλη πρωτεΐνη η οποία συνιστά στοιχείο της θεμέλιας ουσίας του δέρματος (κολλαγόνο). Καθώς η δομή του είναι σχεδόν ίδια με του οξέος που υπάρχει ήδη στους ανθρώπινους ιστούς, τα εμφυτεύματα είναι απολύτως ασφαλή και σε αντίθεση με τα μόνιμα εμφυτεύματα, μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα εαν το επιθυμείτε.
Χρησιμοποιείται για να «γεμίζει» τις ρυτίδες του προσώπου και συγκεκριμένα στις περιοχές της ρινοπαρειακής αύλακας, στο μεσόφρυο, για να αυξήσει τον όγκο στα χείλη και στα ζυγωματικά αλλά και για να διαμορφώσει το περίγραμμα του προσώπου. Η εφαρμογή του προσφέρει ενυδάτωση και λίπανση του δέρματος, ενισχύει την ελαστικότητα και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και νέων κυττάρων.

Στο κέντρο μας ακολουθούμε ειδικό πρωτόκολλο συνδυασμού των εμφυτευμάτων με Fractional laser το οποίο αυξάνει περαιτέρω την διάρκεια του αποτελέσματος απο 6 εώς 12 μήνες και είναι άμεσα ορατό. Μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος, συστήνεται η επανάληψη της θεραπείας για τη συμπλήρωση των εμφυτευμάτων στα σημεία που έχουν απορροφηθεί απο τον οργανισμό. Δεν έχουν παρατηρηθεί σημαντικές επιπλοκές ή παρενέργειες μετά την εφαρμογή του πέρα από κάποιες μικρές κοκκινίλες που υποχωρούν μέσα σε ένα 24ώρο. Η θεραπεία fillers με υαλουρονικό οξύ είναι γρήγορη και γίνεται υπό τοπική αναισθησία. 

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ 

Η μεσοθεραπεία παίρνει την ονομασία της λόγω της εφαρμογής της στον ενδιάμεσο ιστό ανάμεσα στην επιδερμίδα και το υποδόριο. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία εφαρμόζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο πρόσωπο ή στο σώμα και συνδυάζεται και με άλλες θεραπείες (peeling, laser, νήματα). Μερικές από τις ενδείξεις προβληματικών περιοχών αποτελούν η αφυδάτωση, η απώλεια σφριγηλότητας, η κυτταρίτιδα, η χαλάρωση του δέρματος, η μείωση της πυκνότητας του δέρματος, η απώλεια της τονικότητάς του και της τραχύτητάς του.
Η εφαρμογή της είναι γρήγορη και ανώδυνη, προσφέρει ανανέωση, φωτεινό δέρμα και περιορίζει τις ρυτίδες. Επίσης ενυδατώνει και κάνει πιο σφριγηλό το κουρασμένο και χαλαρό δέρμα. Στις νεότερες ηλικίες αποτελεί την πρωταρχική θεραπεία για την πρόληψη και την αντιγήρανση. Αποφέρει επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου περιέχει υαλουρονικό οξύ αλλά και 54 στοιχεία όπως βιταμίνες, συνένζυμα, αμινοξέα, άλατα, νουκλεϊκά οξέα, και αντιοξειδωτικούς παράγοντες. Η θεραπεία, για τους πρώτους 3 μήνες είναι επιθετική και επαναλαμβάνεται ανά 15 ημέρες. Κατά τη φάση της συντήρησης, μετά το πρώτο τρίμηνο και αφού τα αποτελέσματα θα έχουν φτάσει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, το μεσοδιάστημα ανάμεσα σε δύο συνεδρίες αυξάνεται στους 6 έως 12 μήνες. Αποφέρει φυσικά αποτελέσματα τα οποία είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία προσφέροντας ένα ξεκούραστο πρόσωπο με λιγότερες ρυτίδες.
Εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του προσώπου και του λαιμού, καθώς και στα χέρια, στους βραχίονες, στο décolté, στους μηρούς, στους γλουτούς και στην κοιλιακή χώρα. Ειδικά για την περιοχή του προσώπου η Νέα μεσοθεραπεία περιλαμβάνει και την προσθήκη γνήσιου κολλαγόνου, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμα και σε ηλικίες που παρουσιάζουν μείωση παραγωγής του απο τον οργανισμό.

NANO FRACTIONAL

Η τάση πλέον στις αισθητικές επεμβάσεις, σε ότι αφορά την θεραπεία ουλώνρυτίδων, ραγάδων και γενικότερης αναγέννησης και σύσφιξης της επιδερμίδας, είναι οι γρήγορες, αποτελεσματικές και με μηδενικές παρενέργειες ιατρικές πράξεις.Η θεραπεία Venus Viva™ είναι μία πρωτοπόρος και ασφαλής θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος. Η θεραπεία χρησιμοποιεί την επαναστατική τεχνολογία της Νάνο-Κλασματικής Ραδιοσυχνότητας (Ρ/Σ)™ (NanoFractional RadioFrequency) και της μοναδικής τεχνολογίας SmartScan™  η οποία προσφέρει ανώτερα αποτελέσματα μέσω της επιλεκτικής παραγωγής θερμότητας στην επιδερμίδα, ελαχιστοποιώντας την πιθανή αίσθηση δυσφορίας του ασθενή και αυξάνοντας την ικανοποίησή του. Η τεχνολογία της Νάνο-Κλασματικής Ραδιοσυχνότητας (Ρ/Σ)™ διανέμει ενέργεια διαμέσου του χορίου στην επιδερμίδα  και μέσω της παραγωγής θερμότητας ενεργοποιεί την ανάπλαση της επιδερμίδας, αναγεννώντας το κολλαγόνο και θέτοντας σε λειτουργία την παραγωγή ινοβλαστών, με αποτέλεσμα την αναδιαμόρφωση των ιστών.Ο αριθμός των θεραπειών που απαιτείται συνήθως είναι 2-3 θεραπείες για μία περιοχή αλλά σε μεγάλο βαθμό αυτό εξαρτάται από την κλινική εικόνα του ασθενή.Με μηδενικό χρόνο αποχής και ανάρρωσης, χωρίς πόνο και με τη διάρκεια μιας μέσης θεραπείας τα 30 λεπτά, πολύ σύντομα μετά τη θεραπεία σας θα απολαύσετε τα άμεσα και μακροπρόθεσμα οφέλη της.

LIFTING ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ (PDO & COG)

Το THREAD LIFTING (λίφτινγκ με νήματα), είναι η επαναστατική μή χειρουργική μέθοδος ανόρθωσης προσώπου, λαιμού και σώματος μέσω τοποθέτησης λεπτών, 100% βιοδιασπώμενων απορροφήσιμων νημάτων με τη βοήθεια ειδικά σχεδιασμένων βελόνων. Κατόπιν της εισαγωγής τους, μέσα σε 120-180 ημέρες, τα νήματα απορροφώνται από τον οργανισμό. Καθώς όμως διεγείρουν την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης γύρω τους, το αποτέλεσμα της ανόρθωσης διαρκεί από 1 έως 1,5 χρόνο, πολύ περισσότερο από τη διάρκεια ζωής των ίδιων των νημάτων. Άρα η ανόρθωση δεν πραγματοποιείται μηχανικά μέσω του ''τραβήγματος'' του δέρματος με τη βοήθεια των νημάτων, αλλά κυρίως μέσω της διέγερσης της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης. 

Αμέσως μετά την εφαρμογή παρατηρείται άμεση και εντυπωσιακή αλλαγή, ενώ για το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να περάσουν 2-3 μήνες. Η διάρκεια του τελικού αποτελέσματος είναι περίπου 1,5 χρόνος! Το λίφτινγκ με νήματα αποτελεί ιδανική θεραπεία για τη διόρθωση της χαλάρωσης του περιγράμματος του προσώπουτων ρινοπαρειακών πτυχώντου λαιμούτης κοιλιάςτων βραχιόνωντην ανόρθωση των ζυγωματικών, των βλεφάρων, των φρυδιών και των γλουτών. Αμέσως μετά την εφαρμογή μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Τα νήματα μπορούν να συνδυαστούν άριστα με άλλες θεραπείες όπως εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως και ενέσιμη μεσοθεραπεία. Κατά τη διαδικασία τοποθέτησής τους δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες και ενδεχόμενες μικροεκχυμώσεις που μπορεί να προκύψουν υποχωρούν εντός 7 ημερών. Το thread lifting εφαρμόζεται στο κέντρο μας γρήγορα, ανώδυνα, με ασφάλεια και προσφέρει άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος.

ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (EPOREX)

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μία αποτελεσματική μέθοδο για τη μείωση των ρυτίδων, την αναζωoγόνηση και σύσφιξη της επιδερμίδας του προσώπου, αλλά και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Με την τεχνική Isophoresis του συστήματος Eporex χορηγούνται διαδερμικά μικροποσότητες φυτικών εκχυλισμάτων όπως αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες κατευθείαν κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται η ανώδυνη διείσδυση των ουσιών σε πολλαπλά επίπεδα ενώ η πρόσμειξη ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενισχύει την αναπαραγωγή ινοβλαστών και τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης και προστατεύει από τη δράση των ελεύθερων ριζών.
Η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει απο 4 εως 8 εβδομάδες ανάλογα με τις ανάγκες σας και τα αποτελέσματα της είναι ορατά απο την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ (ECOPEEL)

Η Δερμοαπόξεση είναι η ιδανική θεραπεία για έναν πλήρη και αναζωογονητικό καθαρισμό της επιδερμίδας και μπορεί να εφαρμοσθεί με ασφάλεια όπου χρειαζόμαστε την βελτίωση του δέρματος. Οι χιλιάδες μικροκρύσταλλοι που εκτοξεύονται απο την κεφαλή καθαρίζουν απαλά την περιοχή, απολεπίζοντας και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.
Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της Δερμοαπόξεσης είναι η βοήθεια που παρέχει στο δέρμα για την ανάπλαση καινούριου κολλαγόνου, αλλά και η λείανση των ρυτίδων, καθώς οι μικροκρύσταλλοι διασπούν τις συσσωρευμένες κεράτινες στιβάδες.
Με την θεραπεία επίσης, αφαιρούνται τα μαύρα στίγματα, μειώνονται οι πανάδες και τα οιδήματα και αναπλάθεται το δέρμα αφήνοντάς το λείο και απαλό. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή απο την πρώτη κιόλας εφαρμογή, ενώ είναι ακόμα πιο ορατά όταν συνδυάζονται και με την θεραπεία ενυδάτωσης.

RF ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΌΤΗΤΕΣ

Οι ραδιοσυχνότητες ενεργοποιούν το κυκλοφορικό στην περιοχή του προσώπου στην οποία εφαρμόζονται. Η ενεργοποίηση του κυκλοφορικού αυξάνει τη θερμοκρασία των ιστών, οι οποίοι με τη σειρά τους διεγείρουν τους ινοβλάστες να παράξουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Κατά αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται μείωση των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης και το πρόσωπο αποκτά μία φυσικά σφριγηλή και νεανική όψη. 

Μία θεραπευτική εφαρμογή μπορεί να διαρκέσει περίπου 20-30 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής και συνιστάται να επαναλαμβάνεται μια φορά την εβδομάδα με μέσο όρο 6-8 θεραπείες συνολικά. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και διαρκούν μήνες έως χρόνια με τη σωστή συντήρηση, που συνίσταται σε 1 θεραπεία κάθε 4-8 εβδομάδες. Βεβαίως το αποτέλεσμα και η διάρκειά του εξαρτάται από την κλινική εικόνα των ασθενών.

PEELINGS

Το δερματολογικό Peeling (TCA), είναι από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους απολέπισης της επιδερμίδας, προσφέροντάς σας καταπληκτικά αισθητικά αποτελέσματα. Η εφαρμογή του γίνεται αποκλειστικά από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και πάντα σύμφωνα με την επιδερμίδα σας, χαρίζοντάς σας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η θεραπεία προκαλεί ένα ελαφρύ, ελεγχόμενο έγκαυμα της επιδερμίδας, αφαιρώντας τις εξωτερικές στιβάδες του δέρματος και αφήνοντάς το λείο και αναζωογονημένο. Χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των πανάδων, των κηλίδων, των ουλών, τη χρωματική δυσχρωμία αλλά και των ρυτίδων. Παράλληλα, με τη χρήση του χημικού peeling επιτυγχάνουμε την εκ νέου παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου από το δέρμα, προσφέροντάς σας μία λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα σας.

 • Κλείστε ραντεβού

  Ενημερώστε μας για την ώρα, ημέρα
  και θεραπεία που θέλετε και θα σας απαντήσουμε
  για τη διαθεσιμότητα το συντομότερο δυνατόν.

  ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 • Ρωτήστε το γιατρό

  Σας απασχολεί κάτι σχετικά με το πρόσωπο ή
  το σώμα σας; Ρωτήστε μας και ενημερωθείτε για τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει δωρεάν!

  ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ