• ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ιατρικός καθαρισμός προσώπου

Καθαρισμός προσώπου, ονομάζεται η μέθοδος κατά την οποία ο αισθητικός απομακρύνει το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα απο την επιδερμίδα του προσώπου. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, ιδιαίτερα σε κατοίκους πόλεων όπου η ρύπανση είναι αναπόφευκτη. Είναι επίσης μια σημαντική βοήθεια κατά της ακμής στις εφηβικές ηλικίες.

Στο χώρο μας διατηρούμε άψογες συνθήκες υγιεινής, απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή θεραπεία προσώπου και φροντίζουμε για τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων σύμφωνα με την επιδερμίδα σας.

Η θεραπεία προσαρμόζεται στις ανάγκες του δέρματός σας και περιλαμβάνει, τη χρήση μηχανήματος που παράγει ατμό για το άνοιγμα των πόρων, την εξαγωγή του σμήγματος και τον καθαρισμό από τους εξειδικευμένους αισθητικούς μας, τη δερμοαπόξεση με υγρούς κρυστάλλους ή διαμάντι, την εφαρμογή χημικού peeling (TCA) σε χαμηλή περιεκτικότητα και τη χρήση led φωτοθεραπείας.

 

Δερμοαπόξεση

 

Η δερμοαπόξεση είναι η ιδανική θεραπεία για έναν πλήρη και αναζωογονητικό καθαρισμό της επιδερμίδας και μπορεί να εφαρμοσθεί με ασφάλεια όπου χρειαζόμαστε την βελτίωση του δέρματος. Οι χιλιάδες μικροκρύσταλλοι που εκτοξεύονται απο την κεφαλή καθαρίζουν απαλά την περιοχή, απολεπίζοντας και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.
Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της δερμοαπόξεσης Ecopeel είναι η βοήθεια που παρέχει στο δέρμα για την ανάπλαση καινούριου κολλαγόνου, αλλά και η λείανση των ρυτίδων, καθώς οι μικροκρύσταλλοι διασπούν τις συσσωρευμένες κεράτινες στιβάδες.
Με την θεραπεία επίσης, αφαιρούνται τα μαύρα στίγματα, μειώνονται οι πανάδες και τα οιδήματα και αναπλάθεται το δέρμα αφήνοντάς το λείο και απαλό. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή απο την πρώτη κιόλας εφαρμογή, ενώ είναι ακόμα πιο ορατά όταν συνδυάζονται και με την θεραπεία ενυδάτωσης.

 

Χημικό Peeling

Το δερματολογικό Peeling (TCA), είναι από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους απολέπισης της επιδερμίδας, προσφέροντάς σας καταπληκτικά αισθητικά αποτελέσματα. Η εφαρμογή του γίνεται αποκλειστικά από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και πάντα σύμφωνα με την επιδερμίδα σας, χαρίζοντάς σας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η θεραπεία προκαλεί ένα ελαφρύ, ελεγχόμενο έγκαυμα της επιδερμίδας, αφαιρώντας τις εξωτερικές στιβάδες του δέρματος και αφήνοντάς το λείο και αναζωογονημένο. Χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των πανάδων, των κηλίδων, των ουλών, τη χρωματική δυσχρωμία αλλά και των ρυτίδων. Παράλληλα, με τη χρήση του χημικού peeling επιτυγχάνουμε την εκ νέου παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου από το δέρμα, προσφέροντάς σας μία λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα σας.

Led Φωτοθεραπεία

Σημαντικό πλεονέκτημα στον καθαρισμό προσώπου στην κλινική μας, προσδίδει και η χρήση συσκευής παραγωγής πολωμένου φωτός (Bioptron medical light therapy) ή led φωτοθεραπείας, η οποία διεγείρει και τονώνει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Παράλληλα, η αντιφλεγμονώδης δράση του, ηρεμεί την ερεθισμένη επιδερμίδα και επαναφέρει το δέρμα στα φυσιολογικά επίπεδα pH.

 

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
 • Κλείστε ραντεβού

  Ενημερώστε μας για την ώρα, ημέρα
  και θεραπεία που θέλετε και θα σας απαντήσουμε
  για τη διαθεσιμότητα το συντομότερο δυνατόν.

  ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 • Ρωτήστε το γιατρό

  Σας απασχολεί κάτι σχετικά με το πρόσωπο
  ή το σώμα σας; Ρωτήστε μας και ενημερωθείτε για τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει δωρεάν!

  ΕΡΩΤΗΣΗ