• Πρόσωπο

Δε συμβιβάζεστε... Ούτε και εμείς.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ο συνδυαστικός δερματολογικός καθαρισμός προσώπου, ονομάζεται η μέθοδος κατά την οποία ο αισθητικός απομακρύνει το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα απο την επιδερμίδα του προσώπου. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, ιδιαίτερα σε κατοίκους πόλεων όπου η ρύπανση είναι αναπόφευκτη. Είναι επίσης μια σημαντική βοήθεια κατά της ακμής στις εφηβικές ηλικίες.

Στο χώρο μας διατηρούμε άψογες συνθήκες υγιεινής, απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή θεραπεία προσώπου και φροντίζουμε για τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων σύμφωνα με την επιδερμίδα σας.

Η θεραπεία προσαρμόζεται στις ανάγκες του δέρματός σας και περιλαμβάνει, τη χρήση μηχανήματος που παράγει ατμό για το άνοιγμα των πόρων, την εξαγωγή του σμήγματος και τον καθαρισμό από τους εξειδικευμένους αισθητικούς μας, τη δερμοαπόξεση με υγρούς κρυστάλλους και την εφαρμογή χημικού peeling (TCA) σε χαμηλή ένταση.

Σημαντικό πλεονέκτημα στον καθαρισμό προσώπου στην κλινική μας, προσδίδει και η χρήση συσκευής παραγωγής πολωμένου φωτός (Bioptron medical light therapy), η οποία διεγείρει και τονώνει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Παράλληλα, η αντιφλεγμονώδης δράση του, ηρεμεί την ερεθισμένη επιδερμίδα και επαναφέρει το δέρμα στα φυσιολογικά pH.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ (ECOPEEL)

Η Δερμοαπόξεση είναι η ιδανική θεραπεία για έναν πλήρη και αναζωογονητικό καθαρισμό της επιδερμίδας και μπορεί να εφαρμοσθεί με ασφάλεια όπου χρειαζόμαστε τη βελτίωση του δέρματος.

Οι χιλιάδες μικροκρύσταλλοι που εκτοξεύονται απο την κεφαλή, καθαρίζουν απαλά την περιοχή, απολεπίζοντας και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της Δερμοαπόξεσης είναι η βοήθεια που παρέχει στο δέρμα για την ανάπλαση καινούριου κολλαγόνου, αλλά και η λείανση των ρυτίδων, καθώς οι μικροκρύσταλλοι διασπούν τις συσσωρευμένες κεράτινες στιβάδες.

Με τη θεραπεία επίσης, αφαιρούνται τα μαύρα στίγματα, μειώνονται οι πανάδες και τα οιδήματα και αναπλάθεται το δέρμα, αφήνοντάς το λείο και απαλό. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή απο την πρώτη κιόλας εφαρμογή, ενώ είναι ακόμα πιο ορατά όταν συνδυάζεται και με την θεραπεία ενυδάτωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


PEELINGS

Το δερματολογικό Peeling (TCA), είναι από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους απολέπισης της επιδερμίδας, προσφέροντάς σας καταπληκτικά αισθητικά αποτελέσματα. Η εφαρμογή του γίνεται αποκλειστικά από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και πάντα σύμφωνα με την επιδερμίδα σας, χαρίζοντάς σας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η θεραπεία προκαλεί ένα ελαφρύ, ελεγχόμενο έγκαυμα της επιδερμίδας, αφαιρώντας τις εξωτερικές στιβάδες του δέρματος και αφήνοντάς το λείο και αναζωογονημένο. Χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των πανάδων, των κηλίδων, των ουλών, τη χρωματική δυσχρωμία αλλά και των ρυτίδων. Παράλληλα, με τη χρήση του χημικού peeling επιτυγχάνουμε την εκ νέου παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου από το δέρμα, προσφέροντάς σας μία λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα σας.


 

ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η μή ενέσιμη μεσοθεραπεία αποτελεί μία αποτελεσματική μέθοδο για τη μείωση των ρυτίδων, την αναζωoγόνηση και σύσφιξη της επιδερμίδας του προσώπου, αλλά και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Με τη βραβευμένη τεχνική Isophoresis του συστήματος Eporex χορηγούνται διαδερμικά μικροποσότητες φυτικών εκχυλισμάτων όπως αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες κατευθείαν κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται η ανώδυνη διείσδυση των ουσιών σε πολλαπλά επίπεδα ενώ η πρόσμειξη ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενισχύει την αναπαραγωγή ινοβλαστών και τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης και προστατεύει από τη δράση των ελεύθερων ριζών. Χωρίς ενέσεις, ανώδυνα και χωρίς την πρόκληση εκχυμώσεων είναι εντελώς ασφαλές και δίνει άμεσα αποτελέσματα σε πρόσωπο και σώμα και επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Στο πρόσωπο και στο λαιμό εφαρμόζονται ειδικά πρωτόκολλα για σύσφιξη και ενυδάτωση, ενώ για την περιοχή των ματιών αντιμετωπίζονται οι μαύροι κύκλοι και το έντονο πρήξιμο (σακούλες ματιών).
Η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει απο 4 εως 8 εβδομάδες ανάλογα με τις ανάγκες σας και τα αποτελέσματα της είναι ορατά απο την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


RF ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Οι ραδιοσυχνότητες ενεργοποιούν το κυκλοφορικό στην περιοχή του προσώπου στην οποία εφαρμόζονται. Η ενεργοποίηση του κυκλοφορικού αυξάνει την θερμοκρασία των ιστών, οι οποίοι με τη σειρά τους διεγείρουν τους ινοβλάστες να παράξουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Κατά αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται μείωση των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης και το πρόσωπο αποκτά μία φυσικά σφριγηλή και νεανική όψη. 

Μία θεραπευτική εφαρμογή μπορεί να διαρκέσει περίπου 20-30 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής και συνιστάται να επαναλαμβάνεται μια φορά την εβδομάδα με μέσο όρο 6-8 θεραπείες συνολικά. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και διαρκούν μήνες έως χρόνια με τη σωστή συντήρηση, που συνίσταται σε 1 θεραπεία κάθε 4-8 εβδομάδες. Βεβαίως το αποτέλεσμα και η διάρκειά του εξαρτάται από την κλινική εικόνα των ασθενών.


ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Η μικροδερμοαπόξεση είναι ιδανική θεραπεία για μια λεία και απαλή επιδερμίδα. Το μυστικό κρύβεται στην κεφαλή διαμαντιού, η οποία απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα του προσώπου. Για ακόμη πιο ορατά αποτελέσματα, προτείνεται να συνδυαστεί με θεραπεία ενυδάτωσης. 

 

Καλέστε μας στο 210 6180386 & κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
 • Κλείστε ραντεβού

  Ενημερώστε μας για την ώρα, ημέρα
  και θεραπεία που θέλετε και θα σας απαντήσουμε
  για τη διαθεσιμότητα το συντομότερο δυνατόν.

  ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 • Ρωτήστε το γιατρό

  Σας απασχολεί κάτι σχετικά με το πρόσωπο
  ή το σώμα σας; Ρωτήστε μας και ενημερωθείτε για τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει δωρεάν!

  ΕΡΩΤΗΣΗ