• ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Καθαρισμός προσώπου, ονομάζεται η μέθοδος κατά την οποία ο αισθητικός απομακρύνει το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα απο την επιδερμίδα του προσώπου. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, ιδιαίτερα σε κατοίκους πόλεων όπου η ρύπανση είναι αναπόφευκτη. Είναι επίσης μια σημαντική βοήθεια κατά της ακμής στις εφηβικές ηλικίες.

Στο χώρο μας διατηρούμε άψογες συνθήκες υγιεινής, απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή θεραπεία προσώπου και φροντίζουμε για τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων σύμφωνα με την επιδερμίδα σας.

Η θεραπεία προσαρμόζεται στις ανάγκες του δέρματός σας και περιλαμβάνει, τη χρήση μηχανήματος που παράγει ατμό για το άνοιγμα των πόρων, την εξαγωγή του σμήγματος και τον καθαρισμό από τους εξειδικευμένους αισθητικούς μας, τη δερμοαπόξεση με υγρούς κρυστάλλους και την εφαρμογή χημικού peeling (TCA) σε χαμηλή περιεκτικότητα.

Σημαντικό πλεονέκτημα στον καθαρισμό προσώπου στην κλινική μας, προσδίδει και η χρήση συσκευής παραγωγής πολωμένου φωτός (Bioptron medical light therapy), η οποία διεγείρει και τονώνει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Παράλληλα, η αντιφλεγμονώδης δράση του, ηρεμεί την ερεθισμένη επιδερμίδα και επαναφέρει το δέρμα στα φυσιολογικά pH.

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
 • Κλείστε ραντεβού

  Ενημερώστε μας για την ώρα, ημέρα
  και θεραπεία που θέλετε και θα σας απαντήσουμε
  για τη διαθεσιμότητα το συντομότερο δυνατόν.

  ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 • Ρωτήστε το γιατρό

  Σας απασχολεί κάτι σχετικά με το πρόσωπο ή
  το σώμα σας; Ρωτήστε μας και ενημερωθείτε για τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει δωρεάν!

  ΕΡΩΤΗΣΗ