• ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Γνωρίστε τη μικροχρωμάτωση της νέας χιλιετίας!

Τι είναι η Μικροχρωμάτωση ή το μόνιμο μακιγιάζ (permanent makeup);

Το μόνιμο μακιγιάζ ή μικροχρωμάτωση είναι μια επαγγελματική τεχνική που συνιστάται στη μηχανική μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών και αποστειρωμένων χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιούνται κάποια ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ' το δέρμα, σε εσω- επιδερμικό επίπεδο. Αφού περάσει το πρώτο διάστημα φιξαρίσματος που συνήθως διαρκέι γύρω στις οκτώ ημέρες, οι χρωστικές ουσίες μένουν οριστικά κάτω από την επιδερμίδα. Ωστόσο, πρέπει να περάσουν 20 - 30 ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί τελείως η διαδικασία. Σ' αυτή την περίοδο το χρώμα μπορεί να έχει σημαντικές διακυμάνσεις. Πρέπει να ακολουθηθεί προσεκτικά μια σειρά υποδείξεων για να εμφυτευτεί οριστικά η χρωστική ουσία και να παραμείνει για περίπου 2 χρόνια. Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το αποτέλεσμά μας θα είναι άριστο το λιγότερο για ένα χρόνο. Μετά τον ένα χρόνο και προτού εξαφανιστεί εντελώς, μπορούν να γίνουν ρετουσαρίσματα προκειμένου να διατηρηθεί στην ίδια κατάσταση για πολύ περισσότερο διάστημα. 

Εφαρμογές του μόνιμου μακιγιάζ

Οι εφαρμογές του μόνιμου μακιγιάζ ή μικροχρωμάτωσης είναι πολλαπλές και ποικίλες και μπορούν να γίνουν είτε για αισθητικούς λόγους είτε για λόγους διόρθωσης ελαττωμάτων:

1. ΦΡΥΔΙΑ

Το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών είναι μια τεχνική που επιτρέπει να έχουμε ένα διακριτικό μακιγιάζ σε φυσικές αποχρώσεις και μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή των φρυδιών σε περίπτωση αραιών, ανόμοιων ή κακοσχηματισμένων φρυδιών για να δώσουμε ένα ομοιόμορφο και άρτιο αποτέλεσμα ή ακόμα και για ένα ολικό μόνιμο μακιγιάζ σε περίπτωση ολικής απώλειάς του (π.χ. αλωπεκίαση). 

Στο Ananeosis εφαρμόζουμε μία από τις πιο εξελιγμένες τεχνικές στο makeup tattoo, που είναι η τεχνική τρίχα-τρίχα. Με τη μέθοδο αυτή σχηματίζουμε γραμμές στα φρύδια σας για την πιο φυσική εμφάνισή τους, δημιουργώντας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Λόγω της μεγάλης ποικιλίας σε αποστειρωμένες βελόνες, το μέγεθος της τρίχας μπορεί να οριστεί από πολύ λεπτή εώς πολύ παχιά.

2. ΜΑΤΙΑ

Η μικροχρωμάτωση στο άνω και κάτω βλέφαρο των ματιών κοντά στις βλεφαρίδες τονίζει την εκφραστικότητα του βλέμματος, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να διορθώσει τη γραμμή του ματιού (eyeliner).

 

3. ΧΕΙΛΗ

Το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών απευθύνεται σε όσους δεν έχουν καλό σχήμα στα χείλη ή σε όσους απλά θέλουν να τα τονίσουν. Είναι η πιο αποτελεσματική και μόνιμη λύση για να δώσετε σχήμα και γέμισμα στα χείλη σας ώστε να διατηρούν πάντοτε τη φόρμα και το χρώμα τους. Επίσης, είναι ο μόνος τρόπος για αύξηση λεπτών ή ανύπαρκτων χειλιών και για επικάλυψη των ρυτίδων γύρω τους. Τέλος, το tattoo χειλιών διορθώνει ελαττωματικές, στραβές ή σβησμένες γραμμές. Αποκτήστε τα χείλη που ονειρεύεστε.  

 

 

Στο Ananeosis η τεχνική του μόνιμου μακιγιάζ εφαρμόζεται με την αξιοπιστία και τη σιγουριά της amiea® που θεωρείται η No1 εταιρία παγκοσμίως στο χώρο.

 • 100% αποστείρωση
 • Ανώδυνη διαδικασία
 • Απόλυτος έλεγχος και ασφάλεια κατά την εφαρμογή
 • Υποαλλεργικά χρώματα
 • Άμεση επούλωση 
 • 100% φυσικό αποτέλεσμα

 

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιούς εξυπηρετεί το μόνιμο μακιγιάζ; 

Τα άτομα που δεν τους περισσεύει χρόνος για την περιποίησή τους καθώς μπορούν να κάνουν μπάνιο, να κολυμπήσουν ή να ιδρώσουν χωρίς τον κίνδυνο να μετατοπιστεί ή σβηστεί. Άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες στα καλλυντικά, έχουν χάσει μερικώς ή πλήρως τις βλεφαρίδες ή τα φρύδια τους, έχουν ουλές στα βλέφαρα, τα φρύδια ή τα χείλη. 

Πόση ώρα διαρκεί η εφαρμογή;

Ο χρόνος που απαιτείται για την εφαρμογή εξαρτάται από την εκάστοτε περιοχή και τις ανάγκες του καθενός. Συνήθως κυμαίνεται από 2 - 2,5 ώρες.

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται; 

Μία εφαρμογή είναι αρκετή αλλά συνήθως χρειάζεται μία επαναληπτική μετά από ένα μήνα, καθώς ένα ποσοστό του χρώματος μπορεί να έχει απορροφηθεί. 

Είναι επώδυνο;

Όχι, διότι πραγματοποιείται υπό την επήρεια καταπραυντικών προιόντων, γι' αυτό και ο χρόνος αποκατάστασης είναι πολύ σύντομος. 

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Το μόνιμο μακιγιάζ έχει διάρκεια περίπου 2 χρόνια. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως ο τύπος του δέρματος , σε ποια ηλικία βρίσκεται ο πελάτης (όσο πιο νέος τόσο λιγότερο διαρκεί το μόνιμο μακιγιάζ λόγω της συχνής ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος) και κατά πόσο καλά θα το φροντίσει στη συνέχεια. Ο χειρότερος εχθρός για το μόνιμο μακιγιάζ είναι ο ήλιος γιατί επιταχύνει την παραγωγή νέων κυττάρων και αποχρωματίζει (ξεθωριάζει) το χρώμα.

Είναι βλαβερό για την υγεία;

Όχι, διότι οι χρωστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι αποστηρωμενές και παρασκευάζονται με βάση το οξείδιο του σιδήρου, το οποίο είναι ακίνδυνο για το δέρμα. Επιπλέον, το εγγυώνται πολλά χρόνια ερευνών στον ιατρικό χώρο.

Θα μπορέσω να δώσω αίμα;

Ναι, εξαιτίας του ότι οι χρωστικές ουσίες παραμένουν στο δέρμα και η διαδικασία πραγματοποιείται με την κατάλληλη αντισηψία. 

Θα φύγει από τη μόδα;

Όχι, γιατί δεν είναι μακιγιάζ. Είναι μια περιποίηση-θεραπεία που τονίζει και εναρμονίζει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου.  

 

Καλέστε μας στο 210 6180386 για ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
 • Κλείστε ραντεβού

  Ενημερώστε μας για την ώρα, ημέρα
  και θεραπεία που θέλετε και θα σας απαντήσουμε
  για τη διαθεσιμότητα το συντομότερο δυνατόν.

  ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 • Ρωτήστε το γιατρό

  Σας απασχολεί κάτι σχετικά με το πρόσωπο
  ή το σώμα σας; Ρωτήστε μας και ενημερωθείτε για τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει δωρεάν!

  ΕΡΩΤΗΣΗ