• Ανάλυση Δέρματος Observ

Επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβεται από κάτω...

Επαγγελματική ανάλυση δέρματος με το νέο διαγνωστικό σύστημα Observ!

Γνωρίζατε ότι σχεδόν το 80% των γυναικών δεν έχουν σωστή και ρεαλιστική άποψη για τον τύπο και την κατάσταση του δέρματός τους;

Χρόνια πίσω οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το δέρμα μας αποτελείται από διαφορετικές στιβάδες (στρώματα). Το μόνο στρώμα που μπορούμε να δούμε με το ανθρώπινο μάτι είναι το εξωτερικό (Επιδερμίδα). Πολύ συχνά το κλειδί για ένα υγιές δέρμα προστατευμένο από τα σημάδια του χρόνου βρίσκεται στα πιο μέσα στρώματα του δερματικού ιστού.

Το Observ είναι ένα διαγνωστικό απεικονιστικό σύστημα το οποίο αναδεικνύει τη γενικότερη κατάσταση του δέρματος και πιο συγκεκριμένα την κατάσταση των βαθύτερων δερματικών στρωμάτων, που είναι αόρατα με το γυμνό μάτι. Η πατενταρισμένη τεχνολογία πίσω από το Observ είναι βασισμένη στον φωτισμό και τον φθορισμό διαφορετικών ειδών φωτός του δέρματος του προσώπου.

Εντός 30 λεπτών θα έχετε μία πολύ καθαρή εικόνα της κατάστασης του δέρματός σας και θα μπορείτε πλέον να λάβετε την ενδεδειγμένη φροντίδα για τις συγκεκριμένες ανάγκες που τελικά παρουσιάζει το δέρμα σας.

Πως δουλεύει όμως?

Τα κύτταρα του ανθρώπινου δέρματος εκπέμπουν φως με έναν μοναδικό τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που οι διάφορες δερματικές καταστάσεις γίνονται ορατές με μοναδικά χρώματα και διάφορα μοτίβα που φθορίζονται όταν εκτίθενται στην ακτίνα UV. 

Πιο συγκεκριμένα, το Observ 520 στηρίζεται στην αρχή του φθορισμού του δέρματος. Διαθέτει μία αποκλειστική τεχνολογία που αποκαλύπτει τον φθορισμό του δέρματος με τη βοήθεια μιας χαμηλής δόσης ακτίνων UV. Η ένταση της UV ακτινοβολίας είναι πολύ μικρή και μέχρι και 3 φορές λιγότερη από αυτήν που εκπέμπουν οι παραδοσιακές λάμπες Wood.

Τα 5 πλεονεκτήματα της δερματικής διάγνωσης με το Observ:

 

 1. Παρακολουθήστε την πρόοδο που παρουσιάζει το δέρμα σας με την εκάστοτε αγωγή/θεραπεία που ακολουθείτε.
 2. Διακεκριμένη και άκρως προσωποποιημένη αναφορά ανάλυσης δέρματος (σε εκτυπωμένη ή ηλεκτρονική μορφή μέσω email).
 3. Ανταποκριθείτε καλύτερα στις ανάγκες του δέρματός σας και προλάβετε τις μελλοντικές ατέλειες, χρησιμοποιώντας προϊόντα και θεραπείες που είναι πραγματικά κατάλληλα για εσάς.
 4. 100% ασφαλής, ακίνδυνη και ανώδυνη μέθοδος δερμο-ανάλυσης.
 5. Ξεκινήστε άμεσα το πλέον ενδεδειγμένο πρόγραμμα υγείας του δέρματός σας.

 

Η ομορφιά του αύριο... εμφανής σήμερα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
 • Κλείστε ραντεβού

  Ενημερώστε μας για την ώρα, ημέρα
  και θεραπεία που θέλετε και θα σας απαντήσουμε
  για τη διαθεσιμότητα το συντομότερο δυνατόν.

  ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 • Ρωτήστε το γιατρό

  Σας απασχολεί κάτι σχετικά με το πρόσωπο
  ή το σώμα σας; Ρωτήστε μας και ενημερωθείτε για τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει δωρεάν!

  ΕΡΩΤΗΣΗ