Skip to content Skip to footer

LASER ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Αποτρίχωση με Laser... Πλέον και ανδρική υπόθεση!

Πλάτη 

Οι πλάτες των ανδρών είναι από τα πιο εμφανή σημεία που μπορούν να παρουσιάσουν αντιαισθητική αλλά και ενοχλητική τριχοφυία. Όλο και περισσότεροι στις μέρες μας καταφεύγουν στην αποτρίχωση της πλάτης, ειδικά το καλοκαίρι όπου και η περιοχή είναι ακάλυπτη. Πριν το laser, το κερί και οι αποτριχωτικές μηχανές ήταν οι συνηθισμένες μέθοδοι αποτρίχωσης, οι οποίες όμως έχουν σχεδόν ξεπεραστεί λόγω του πόνου αλλά και της διάρκειας της διαδικασίας.
Η αποτρίχωση της πλάτης με laser παρέχει μόνιμα αποτελέσματα, με ασφάλεια, γρήγορα και ανώδυνα.Επειδή η πλάτη, ο αυχένας και οι ώμοι αποτελούν τις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές ενός άνδρα, οι συνεδρίες που απαιτούνται καθορίζονται σύμφωνα με τον τύπο της τριχοφυίας (χρώμα της τρίχας), τον φωτότυπο του δέρματος και διάφορους άλλους παράγοντες, ενώ διαρκούν απο 15 εως 90 λεπτά, ανάλογα με την έκταση. Το διάστημα μεταξύ των συνεδρίων κυμαίνεται στις 45 – 50 ημέρες.

Στήθος

Η αποτρίχωση του αντρικού στήθους θεωρείται απο τις πιο διαδεδομένες θεραπείες στην σημερινή εποχή. Είναι συνηθισμένο το τριχωτό στήθος να μειώνει την αυτοπεποίθηση των ανδρών, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Πολλοί αθλητές και γυμναστές χρησιμοποιούν την αποτρίχωση του στήθους για την ανάδειξη των γραμμώσεων του κορμού τους. Το ξύρισμα όμως μπορεί να δημιουργήσει θυλακίτιδα και ερεθισμούς, ενώ παράλληλα το αποτέλεσμα είναι αρκετά μικρής διαρκείας.

Η αποτρίχωση με laser φροντίζει στη γρήγορη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυίας ανώδυνα και με ασφάλεια, σε μερικές μόνο συνεδρίες οι οποίες κυμαίνονται στα 20 με 30 λεπτά ανά συνεδρία. Το διάστημα μεταξύ των συνεδρίων κυμαίνεται στις 45 – 50 ημέρες.

Χέρια

Η έντονη τριχοφυία στα χέρια, όπως και στο στήθος των ανδρών, είναι πλέον απο τα συνηθέστερα σημεία που δέχονται θεραπείες αποτρίχωσης κυρίως για λόγους αισθητικής. Τα μπράτσα και οι ώμοι παρουσιάζουν πολλές φορές ανομοιόμορφα κομμάτια τριχοφυίας, με αποτέλεσμα μια αντιαισθητική εικόνα που μπορεί να συμβάλλει στην μειωμένη αυτοπεποίθηση των ανδρών.
Με την αποτρίχωση με laser η περιοχή απαλλάσεται απο την ανεπιθύμητη τριχοφυία, βοηθώντας παράλληλα στην προβολή των μυών. Η διάρκεια των συνεδριών εξαρτάται απο την έκταση της τριχοφυίας και η διαδικασία προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το διάστημα μεταξύ των συνεδρίων κυμαίνεται στις 45 – 50 ημέρες, ενώ η κάθε συνεδρία διαρκεί από 30 – 60 λεπτά.

Πόδια

Η ανεπιθύμητη τριχοφυία στα πόδια είναι στις μέρες μας πρόβλημα και του ανδρικού φύλου. Οι γάμπες, οι μηροί αλλά ακόμα και τα δάχτυλα των ποδιών (ακροδάχτυλα) είναι περιοχές που συνήθως εμφανίζουν έντονη τριχοφυία, πολλές φορές δημιουργώντας και ενοχλήσεις σε καθημερινές δραστηριότητες. Η πλήρης αποτρίχωση ή η αραίωση της τριχοφυίας βελτιώνει την υγιεινή αλλά και την εμφάνιση των κάτω άκρων, όμως η χρήση ξυραφιού ή κεριού σε σημεία με τόσο πυκνό τρίχωμα είναι αρκετά επώδυνη και τα αποτελέσματα δεν διαρκούν.
Η τεχνολογία laser προσφέρει οριστική λύση και η αποτρίχωση γίνεται εύκολα και ανώδυνα, χωρίς να ταλαιπωρείται το δέρμα σας. Τα μηχανήματά μας προσαρμόζονται ειδικά στον τύπο του δέρματος και της τριχοφυίας σας, παρέχοντάς σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Διάρκεια συνεδρίας από 45 – 90 λεπτά.

Άλλες περιοχές

Η αποτρίχωση με laser μπορεί να γίνει ουσιαστικά σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυία. Εκτός λοιπόν από τις παραπάνω περιοχές, υπάρχουν και άλλες όπως είναι τα ζυγωματικά στο πρόσωποτο περίγραμμα του λαιμού (γένια), ο αυχέναςη κοιλιάοι γλουτοίτα αυτιά, κ.α., στις οποίες η έντονη τριχοφυία μπορεί να είναι αντιαισθητική και ενοχλητική. 

Τέλος, μία ιδιαίτερη περιοχή που αξίζει να αναφερθεί και στην οποία η έντονη τριχοφυία  μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, είναι η περιοχή του κόκκυγα. Ουσιαστικά η θεραπεία με laser στην περιοχή αυτή είναι ο μοναδικός τρόπος πρόληψης της κύστης του κόκκυγα και ενδείκνυται για την αντιμετώπισή της.

Προσφορά Πλάτη + Ώμοι => 79€

Καλέστε μας στο 210 6180386 για δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης!