Skip to content Skip to footer

LASER ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Laser αποτρίχωση σε όλο το σώμα

Πρόσωπο

Η τριχοφυία στο πρόσωπο αποτελεί ένα απο τα μεγαλύτερα αισθητικά προβλήματα των γυναικών για πολλά χρόνια. Οι ορμονικές διαταραχές αλλά και διάφοροι γονιδιακοί παράγοντες οφείλονται για την επιδείνωση της ανεπιθύμητης τριχοφυίας, ενώ η χρήση ξυραφιού ή κεριού δεν ενδείκνυται για τόσο ευαίσθητες περιοχές.
Η αποτρίχωση προσώπου με Laser παρέχει οριστικά αποτελέσματα, γρήγορα και ανώδυνα, και το προσωπικό μας φροντίζει για την κατάλληλη χρήση των μηχανημάτων σύμφωνα με τον τύπο του δέρματός σας. Περιοχές όπως το άνω χείλος, το πηγούνι, οι παρειές (φαβορίτες) και τα φρύδια, αποτριχώνονται πλέον εύκολα και με ασφάλεια.
Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται μετά την εξέτασή σας απο το προσωπικό μας, ενώ η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 10 – 30 λεπτά ανάλογα με την περιοχή του προσώπου και επαναλαμβάνεται συνήθως ανά 30 – 35 ημέρες.

Μασχάλες

Η αποτρίχωση στις μασχάλες γίνεται τόσο για αισθητικούς όσο και για λόγους υγιεινής, καθώς η τριχοφυία στο συγκεκριμένο σημείο αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές, ιδίως κατά την διάρκεια της εφίδρωσης.Θεωρείται ως η περιοχή με το πιο άμεσο και γρήγορο αποτέλεσμα. Επίσης, λόγω της αυξημένης ευαισθησίας της περιοχής, το κερί και η χαλάουα είναι αρκετά επώδυνες, ενώ παράλληλα αυξάνονται οι πιθανότητες για την παρουσίαση θυλακίτιδας στην περιοχή.
Η αποτρίχωση με laser αποτελεί την καλύτερη λύση για την συγκεκριμένη περιοχή, με γρήγορες συνεδρίες που συνήθως δεν ξεπερνούν τα 20 λεπτά και σας προσφέρουν μόνιμα αποτελέσματα χωρίς καμία παρενέργεια στην ευαίσθητη περιοχή των αδένων. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται απο την ποιότητα της τριχοφυίας, ενώ το διάστημα μεταξύ των επισκέψεών σας συνιστάται ανά 40-45 μέρες.

Χέρια

Η ανεπιθύμητη τριχοφυία στα χέρια των γυναικών (μπράτσα και πήχεις) είναι απο τα μεγαλύτερα αισθητικά προβλήματα καθώς είναι και τα πιο εμφανή. Το ξύρισμα στην περιοχή επιδεινώνει την κατάσταση, ενώ το κερί είναι αρκετά επώδυνο, οπότε στις μέρες μας όλο και περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν στην αποτελεσματικότερη λύση των laser.
Η αποτρίχωση των χεριών γίνεται ανά 45-50 μέρες (6 με 8 εβδομάδες), κατά την περίοδο αναγέννησης των τριχών, ενώ ο αριθμός των συνεδριών ορίζεται απο την εξέταση της τριχοφυίας της περιοχής. Η διάρκεια της συνεδρίας κυμαίνεται από 30 – 60 λεπτά.

Μπικίνι

Η ευαίσθητη περιοχή του μπικίνι είναι απο τις πολυπλοκότερες περιοχές αποτρίχωσης στο σπίτι. Το ξυράφι, οι ξυριστικές μηχανές και το κερί συχνά προκαλούν δυσάρεστους ερεθισμούς στην περιοχή, κοψίματα και θυλακίτιδα. Η αποτρίχωση με Laser προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες, γρήγορα και ανώδυνα.
Οι συνεδρίες σας καθορίζονται μετά την εξέταση της τριχοφυίας στην περιοχή, καθώς και του χρώματος του δέρματος (φωτότυπος), ενώ η διάρκεια κάθε συνεδρίας κυμαίνεται από 10 έως 30 λεπτά. Για την μέγιστη αποτελεσματικότητα της θεραπείας οι συνεδρίες γίνονται ανά 40-45 μέρες (6-7 εβδομάδες), ενώ η περιοχή πρέπει να ξυρίζεται μία ημέρα πριν το ραντεβού ώστε η τρίχα να βρίσκεται στο κατάλληλο μέγεθος.
Παράλληλα, μπορείτε να επιλέξετε το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε όπως:

Full Bikini, όπου αφαιρούνται όλες οι τρίχες από το εφηβαίο.

Brazilian, όπου αφαιρούνται όλες οι τρίχες από το εφηβαίο εκτός απο μία κεντρική γραμμή στο άνω μέρος του.

Γραμμή bikini, όπου αφαιρούνται οι τρίχες από τις πλαϊνές περιοχές.

Πόδια

Η αποτρίχωση των ποδιών είναι μία απο τις κύριες αισθητικές αλλαγές των γυναικών στις μέρες μας. Μέχρι και πριν λίγα χρόνια η χρήση ξυραφιού και κεριού ήταν οι πιο διαδεδομένες λύσεις κατά της τριχοφυίας. Το laser κατάφερε να αντιμετωπίσει τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα αυτών των μεθόδων καθώς το αποτέλεσμα είναι οριστικό, χωρίς παρενέργειες και σε βάθος χρόνου πολύ πιο οικονομικό!
Οι τρίχες στα πόδια αποδυναμώνονται και στο τέλος εξαλείπτονται, αφήνοντας τις γάμπες και τους μηρούς απαλότερα απο ποτέ και με μόνιμα αποτελέσματα. Συνήθως χρειάζονται 6 με 8 συνεδρίες (ανάλογα με το χρώμα της τρίχας και του δέρματος), οι οποίες δρομολογούνται περίπου ανά 45 μέρες (7 εβδομάδες) και η διάρκεια της συνεδρίας είναι από 30 – 90 λεπτά.

Άλλες περιοχές

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που οι γυναίκες, συνήθως λόγω ορμονικών διαταραχών, μπορούν να παρουσιάσουν εμφανή τριχοφυία σε σημεία που δεν συνηθίζεται, όπως το στήθος, η μέση, η κοιλιά, οι γλουτοί, ο λαιμός, κ.α.. Η αποτρίχωση με laser, χάρη στον ασφαλή τρόπο λειτουργίας της, είναι ιδανική για οπουδήποτε παρουσιάζεται έντονη και ανεπιθύμητη τριχοφυία και χρειαζόμαστε μία μόνιμη και ανώδυνη λύση χωρίς παρενέργειες.
Η κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά μετά από επίσκεψή σας στο χώρο μας, κατά την οποία καθορίζουμε την κατάλληλη θεραπεία για εσάς και σας ενημερώνουμε σχετικά με αυτήν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

  • Full μπικίνι + μασχάλες => 59€

  • Full πόδια + full μπικίνι => 129€

  • Full πόδια + full μπικίνι + μασχάλες => 149€

Καλέστε μας στο 210 6180386 για δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης!