• ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Μεσοθεραπεία... Χωρίς ενέσεις!


Η μή ενέσιμη μεσοθεραπεία, αποτελεί μία αποτελεσματική μέθοδο για τη μείωση των ρυτίδων, την αναζωoγόνηση και σύσφιξη της επιδερμίδας του προσώπου, αλλά και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Με τη βραβευμένη τεχνική Isophoresis του συστήματος Eporex χορηγούνται διαδερμικά μικροποσότητες φυτικών εκχυλισμάτων όπως αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες κατευθείαν κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται η ανώδυνη διείσδυση των ουσιών σε πολλαπλά επίπεδα ενώ η πρόσμειξη ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενισχύει την αναπαραγωγή ινοβλαστών και τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης και προστατεύει από τη δράση των ελεύθερων ριζών. Χωρίς ενέσεις, ανώδυνα και χωρίς την πρόκληση εκχυμώσεων είναι εντελώς ασφαλές και δίνει άμεσα αποτελέσματα σε πρόσωπο και σώμα και επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Στο πρόσωπο και στο λαιμό εφαρμόζονται ειδικά πρωτόκολλα για σύσφιξη και ενυδάτωση, ενώ για την περιοχή των ματιών αντιμετωπίζονται οι μαύροι κύκλοι και το έντονο πρήξιμο (σακούλες ματιών).
Η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει απο 4 εως 8 εβδομάδες ανάλογα με τις ανάγκες σας και τα αποτελέσματα της είναι ορατά απο την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

 

 • Κλείστε ραντεβού

  Ενημερώστε μας για την ώρα, ημέρα
  και θεραπεία που θέλετε και θα σας απαντήσουμε
  για τη διαθεσιμότητα το συντομότερο δυνατόν.

  ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 • Ρωτήστε το γιατρό

  Σας απασχολεί κάτι σχετικά με το πρόσωπο ή
  το σώμα σας; Ρωτήστε μας και ενημερωθείτε για τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει δωρεάν!

  ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ