• ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Λίγα λόγια για το ananeosis

Το κέντρο ιατρικής αισθητικής και δερματολογίας Ananeosis skin + laser specialists, δημιουργήθηκε με αυστηρές προδιαγραφές σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, άρτια εξοπλισμένο, όπου εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες μέθοδοι ιατρικής αισθητικής, από τους άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες στις τελευταίες θεραπείες κοσμητικής ιατρικής. Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε και να σας εντυπωσιάσουμε με τη δυναμική των αποτελεσμάτων μας!  

Το Αnaneosis είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που εισήλθε στο χώρο της ιατρικής αισθητικής δυναμικά το 2010, με την καθοδήγηση, τη γνώση και την εμπειρία 40 χρόνων του καταξιωμένου ιατρού δερματολόγου – αφροδισιολόγου Dr. Γεώργιου Ν. Παπαδόπουλου και του υπεύθυνου του κέντρου τον κοσμητολόγο - MSc. Νικόλαο Γ. Παπαδόπουλο. Η ομάδα και το εξειδικευμένο προσωπικό του ananeosis, αποτελείται από έμπειρους συνεργάτες (ιατρούς και αισθητικούς), καταρτισμένους και με διαρκή εκπαίδευση σε θεραπείες προσώπου, σώματος, αντιγήρανσης και Laser, τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες.

Στα 13 χρόνια λειτουργίας του, το ananeosis skin + laser clinic έγινε σημείο αναφοράς στα βόρεια προάστια της Αττικής και έχει ήδη εκατοντάδες ικανοποιημένους επισκέπτες. 

Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που προέκυψαν και τις συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, οι οποίες επηρέασαν μαζί με όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων και το χώρο της κοσμητικής ιατρικής, συνεχίζουμε να προσφέρουμε υψηλή παροχή και χαμηλές τιμές. 

Ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες θεραπείες και εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής αισθητικής και δερματολογίας.

Επιλέγουμε μόνο ιατρικά laser και θεραπείες από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, που μας εγγυώνται την ασφάλεια και το αποτέλεσμα.

Εξοπλιζόμαστε συνεχώς με νέας γενιάς μηχανήματα & συστήματα laser, ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες του δέρματός σας.

Εκπαιδευόμαστε διαρκώς στις πλέον σύγχρονες θεραπείες.

Ενημερώνουμε τον κάθε επισκέπτη αναλυτικά για τη θεραπεία που θα επιλέξουμε, αφού προηγουμένως έχουμε ελέγξει πλήρως την κλινική του εικόνα.  

 

''Ανανεωνόμαστε'' μαζί σας, γιατί στόχος μας είναι το δικό σας αποτέλεσμα! 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
 • Κλείστε ραντεβού

  Ενημερώστε μας για την ώρα, ημέρα
  και θεραπεία που θέλετε και θα σας απαντήσουμε
  για τη διαθεσιμότητα το συντομότερο δυνατόν.

  ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 • Ρωτήστε το γιατρό

  Σας απασχολεί κάτι σχετικά με το πρόσωπο
  ή το σώμα σας; Ρωτήστε μας και ενημερωθείτε για τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει δωρεάν!

  ΕΡΩΤΗΣΗ