• ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF 4D

Σύσφιξη προσώπου με Nano RF!

Η θεραπεία με τη μέθοδο της ραδιοσυχνότητας RF είναι από τις νέες μεθόδους σύσφιξης και αντιμετώπισης της γήρανσης του δέρματος. Όσα ακούγονται για τη θεραπεία είναι πραγματικότητα γιατί η ραδιοσυχνότητα διεγείρει φυσικά το δέρμα να παράγει από μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη ανακτώντας έτσι τη χαμένη του σφριγηλότητα και λάμψη.

Η ραδιοσυχνότητα έχει την ικανότητα να περάσει στα κάτω στρώματα της επιδερμίδας και να διεγείρει τους ινοβλαστες ώστε να αρχίσουν να λειτουργούν με τη συχνότητα ενός νεανικού δέρματος. Όλα τα σημεία του σώματος που έχουν χάσει την πυκνότητά τους με τη ραδιοσυχνότητα επανέρχονται άμεσα με λίγες συνεδρίες.

Οι ραδιοσυχνότητες ενεργοποιούν το κυκλοφορικό στην περιοχή του προσώπου στην οποία εφαρμόζονται. Η ενεργοποίηση του κυκλοφορικού αυξάνει την θερμοκρασία των ιστών, οι οποίοι με τη σειρά τους διεγείρουν τους ινοβλάστες να παράξουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Κατά αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται μείωση των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης και το πρόσωπο αποκτά μία φυσικά σφριγηλή και νεανική όψη. 

Μία θεραπευτική εφαρμογή μπορεί να διαρκέσει περίπου 20-30 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής και συνιστάται να επαναλαμβάνεται μια φορά την εβδομάδα με μέσο όρο 6-8 θεραπείες συνολικά. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και διαρκούν μήνες έως χρόνια με τη σωστή συντήρηση, που συνίσταται σε 1 θεραπεία κάθε 4-8 εβδομάδες. Βεβαίως το αποτέλεσμα και η διάρκειά του εξαρτάται από την κλινική εικόνα των ασθενών.

 

Πλεονεκτήματα θεραπείας:

 • Είναι θεραπεία που μπορείτε να την πραγματοποιήσετε και τους καλοκαιρινούς μήνες γιατί δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και δεν επηρεάζεται από τον τύπο δέρματος.
 • Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στο σώμα με την ίδια αποτελεσματικότητα.
 • Σαν αίσθηση το μόνο που καταλαβαίνετε είναι μία θερμότητα η οποία δεν είναι επικίνδυνη, δε δημιουργεί κοκκίνισμα ή κάτι άλλο που να σας υποχρεώνει να παραμείνετε σπίτι.
 • Θεωρείται lifting χωρίς νυστέρι και τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
 • Κλείστε ραντεβού

  Ενημερώστε μας για την ώρα, ημέρα
  και θεραπεία που θέλετε και θα σας απαντήσουμε
  για τη διαθεσιμότητα το συντομότερο δυνατόν.

  ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 • Ρωτήστε το γιατρό

  Σας απασχολεί κάτι σχετικά με το πρόσωπο
  ή το σώμα σας; Ρωτήστε μας και ενημερωθείτε για τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει δωρεάν!

  ΕΡΩΤΗΣΗ