• ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μεσοθεραπεία... Χωρίς ενέσεις!


Η μή ενέσιμη μεσοθεραπεία, αποτελεί μία αποτελεσματική μέθοδο για τη μείωση των ρυτίδων, την αναζωoγόνηση και σύσφιξη της επιδερμίδας του προσώπου, αλλά και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης και του τοπικού λίπους. Με τη βραβευμένη τεχνική Isophoresis του συστήματος Eporex χορηγούνται διαδερμικά μικροποσότητες φυτικών εκχυλισμάτων όπως αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες κατευθείαν κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται η ανώδυνη διείσδυση των ουσιών σε πολλαπλά επίπεδα, ενώ η πρόσμειξη ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενισχύει την αναπαραγωγή ινοβλαστών και τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης και προστατεύει από τη δράση των ελεύθερων ριζών. Χωρίς ενέσεις, ανώδυνα και χωρίς την πρόκληση εκχυμώσεων είναι εντελώς ασφαλές και δίνει άμεσα αποτελέσματα σε πρόσωπο και σώμα και επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Στο πρόσωπο και στο λαιμό εφαρμόζονται ειδικά πρωτόκολλα για σύσφιξη και ενυδάτωση, ενώ για την περιοχή των ματιών αντιμετωπίζονται οι μαύροι κύκλοι και το έντονο πρήξιμο (σακούλες ματιών).
Η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει απο 4 εως 8 εβδομάδες ανάλογα με τις ανάγκες σας και τα αποτελέσματα της είναι ορατά απο την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Στο σώμα είναι ιδανική θεραπεία για λιποδιάλυση σε όλα τα σημεία που υπάρχει τοπικό λίπος, ενώ μειώνει το βαθμό της κυτταρίτιδας και βοηθάει δραστικά στη χαλάρωση του δέρματος.

       

 • Χωρίς ενέσεις
 • Χωρίς πόνο
 • Χωρίς χρόνο ανάρρωσης

 

Καλέστε μας στο 2106180386 για ένα δωρεάν ραντεβού αξιολόγησης και ενημέρωσης.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
 • Κλείστε ραντεβού

  Ενημερώστε μας για την ώρα, ημέρα
  και θεραπεία που θέλετε και θα σας απαντήσουμε
  για τη διαθεσιμότητα το συντομότερο δυνατόν.

  ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 • Ρωτήστε το γιατρό

  Σας απασχολεί κάτι σχετικά με το πρόσωπο
  ή το σώμα σας; Ρωτήστε μας και ενημερωθείτε για τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει δωρεάν!

  ΕΡΩΤΗΣΗ