Skip to content Skip to footer

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ KRYOKONTUR

Η νέα επαναστατική μέθοδος μείωσης του τοπικού πάχους!

Κρυολιπόλυση KryoKontur

Τι είναι η κρυολιπόλυση KryoKontur?

Η μέθοδος κρυολιπόλυσης KryoKontur είναι μία από τις πιο πρωτοποριακές μεθόδους αφαίρεσης επίμονου λίπους από περιοχές του σώματος όπως το στομάχι, η κοιλιά, οι γοφοί, το εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών (ψωμάκια) και η μέση. Αποτελεί ιδανική, αναίμακτη, ανώδυνη και χωρίς χειρουργεία στοχευμένη θεραπεία μείωσης του ανεπιθύμητου λίπους.

Πως λειτουργεί η θεραπεία?

Η τεχνολογία KryoKontur, βασίζεται σε πρόσφατες έρευνες οι οποίες έχουν αποδείξει ότι τα λιπώδη κύτταρα είναι πιο ευαίσθητα στο ψύχος απ’ότι οι περιβάλλοντες ιστοί. Έτσι, σε συνάρτηση πάντα με την πυκνότητα και την ποσότητα του λίπους, 1 θεραπεία 45 – 70 λεπτών αρκεί για να καταστρέψει μόνιμα τα λιπώδη κύτταρα. Τους επόμενους 3 – 4 μήνες μετά την τελευταία συνεδρία, τα κατεστραμμένα κύτταρα, μέσω μίας διαδικασίας που λέγεται απόπτωση λιποκυττάρων παροχετεύονται στον οργανισμό και σταδιακά εξαλείφονται.

Πως γίνεται η θεραπεία?

Αρχικά αξιολογούμε την περιοχή εφαρμογής της θεραπείας, παίρνοντας σωστές μετρήσεις της λιποζώνης με ειδικά όργανα αλλά και με εξειδικευμένο πρόγραμμα λιπομέτρησης, ώστε να γνωρίζουμε και να αποφασίσουμε το ιδανικό πρωτόκολλο θεραπείας που θα εφαρμοσθεί. Στη συνέχεια και αφού πρώτα βγάλουμε φωτογραφίες ώστε να έχουμε ”το πριν και το μετά”, καλύπτουμε την προς θεραπεία περιοχή με ένα ειδικό φύλλο (μεμβράνη) εμποτισμένο με γλυκερίνη και νερό. Τοποθετούμε την ειδική κεφαλή πάνω στην προβληματική περιοχή, η οποία σε αντίθεση με άλλες κεφαλές κρυολιπολύσεων, καλύπτει σχεδόν όλη την επιφάνεια (π.χ. κοιλιά), με αποτέλεμα να παρέχεται ακριβής και ομοιογενής ψύξη σε όλο το εμβαδόν της κεφαλής. Τέλος, γίνεται μία ήπια αναρρόφηση και η κεφαλή προσκολλάται στο λιπώδη ιστό μεταφέροντας ψύχος στην επιφάνεια του δέρματος.

Κρυολιπόλυση KryoKontur
Κρυολιπόλυση KryoKontur

Σε ποιους απευθύνεται η θεραπεία?

Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες με τοπική συσσώρευση λίπους, που ενώ ακολουθούν ισορροπημένη διατροφή και γυμνάζονται, το τοπικό πάχος επιμένει. Η κρυολιπόλυση δε βοηθάει στο ολικό αδυνάτισμα και δεν ενδείκνυται για παχύσαρκα άτομα.

Κρυολιπόλυση KryoKontur

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται?

Σε σημεία με ενοχλητική συσσώρευση λίπους όπως κοιλιά , πλαινά ψωμάκια μέσης , γλουτοί , εσωτερικό & εξωτερικό των μηρών. 

Πονάει?

Όχι και μάλιστα είναι ευχάριστη διαδικασία όπου ο ασθενής μπορεί ακόμα και να κοιμηθεί. 

Είναι ασφαλές?

Η κρυολιπόλυση είναι μία ασφαλής μη επεμβατική μέθοδος μείωσης του τοπικού λίπους, που εφαρμόζεται εδώ και αρκετά χρόνια στην Αμερική, ενώ έχει πάρει έγκριση και απο τον FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων).

Πόσο διαρκεί η θεραπεία?

Η θεραπεία διαρκεί από 45 – 90 λεπτά ανάλογα με το πρόβλημα και την περιοχή που θα θεραπεύσουμε. Μετά τη θεραπεία το δέρμα είναι ελαφρώς ερυθρό και ευαίσθητο στην αφή για περίπου 2 ώρες.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται?

Με το KryoKontur και χάρη στο εξελιγμένο σύστημα ψύξης του, 1 συνεδρία ανά περιοχή εφαρμογής είναι αρκετή για ένα ποσοστό επιτυχίας 30-40%. Εάν χρειαστεί μπορεί να γίνει και δεύτερη συνεδρία μετά από 1 μήνα περίπου στην ίδια περιοχή και μετά από 15 ημέρες σε άλλη περιοχή. 

Πότε φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα και πόσο διαρκούν?

Τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν μετά από περίπου 1 μήνα με εμφανή μείωση λίπους, ενώ τα οριστικά αποτελέσματα σε βάθος 3 μηνών από την τελευταία συνεδρία. Η σωστή διατροφή και η καθημερινή άσκηση, μπορούν βοηθήσουν και να επισπεύσουν τα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα είναι οριστικά και μόνιμα! Στην επιφάνεια εφαρμογής της κρυολιπόλυσης καταστρέφεται μόνιμα έως και το 50% του τοπικού λίπους.

Κρυολιπόλυση KryoKontur

KryoKontur VS άλλες κρυολιπολύσεις

  • Καινοτόμο: χρησιμοποιεί την πιο εξελιγμένη και αξιόπιστη τεχνολογία ψύξης – αναπτυγμένη & κατασκευασμένη στη Γερμανία.

  • Ανώδυνο: λόγω της αναισθητικής επίδρασης του ψύχους δε θα νοιώσετε καθόλου πόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

  • Αποδοτικό: η καινοτόμα τεχνολογία συμπιεσμένης ψύξης προσφέρει τη δυνατότητα θεραπείας σε μεγάλες περιοχές του σώματος. 

  • Μοναδικό: η ειδική κεφαλή εφαρμογής με την τεχνολογία compressor και η σταθερή διανομή θερμοκρασίας, επιτρέπει την επίτευξη βέλτιστων & στοχευμένων αποτελεσμάτων χωρίς δερματικές βλάβες.

Καλέστε μας στο 2106180403 για δωρεάν ραντεβού αξιολόγησης & ενημέρωσης!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ