Skip to content Skip to footer

EMSCULPT®

Χτίσε μυς & κάψε το λίπος, ανύψωσε τους γλουτούς & σχημάτισε τους κοιλιακούς, χωρίς άσκηση!

Στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο της πλαστικής χειρουργικής και της δερματολογίας, υπάρχει πληθώρα διαθέσιμων θεραπειών για όσους θέλουν να κάψουν λίπος και να σμιλεύσουν το σώμα τους. Όμως, το EmSculpt® της BTL, το μόνο με έγκριση από το FDA της Αμερικής, είναι από μόνο του μία ξεχωριστή κατηγορία. Αυτή του Body Sculpting!

Το EmSculpt είναι γνωστό για τις εντυπωσιακές ιδιότητες μυϊκής τόνωσης και καύσης λίπους – και η μη επεμβατική αυτή θεραπεία – απαιτεί μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Αλλά τι ακριβώς είναι αυτή η συσκευή υψηλής έντασης; Xρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για να τονίσει το σώμα σας και να βοηθήσει στην εξάλειψη του λίπους.

Emsculpt μυϊκή τόνωση και καύση λίπους

Τι είναι το EmSculpt?

Το όνομα EmSculpt® προέρχεται στην ουσία από την επιστήμη πίσω από τη θεραπεία. Χρησιμοποιεί στοχευμένη ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία υψηλής ενέργειας για να κάνει τους μύες να συστέλλονται στην περιοχή θεραπείας. H διαδικασία είναι παρόμοια με το πώς συστέλλουμε τους μυς μας φυσικά. Το EmSculpt αναλαμβάνει αυτή τη διαδικασία σε πολύ πιο έντονο βαθμό από ότι είναι σε θέση το σώμα μας να κάνει. Η χρήση αυτής της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας αναγκάζει τους μυς να κάνουν αυτό που ονομάζεται υπερδιέγερση συστολών.

Πως λειτουργεί?

To EmSculpt® με την τεχνολογία HIFEM, προκαλεί περίπου 20.000 πολύ δυνατές υπερμέγιστες μυϊκές συσπάσεις ανα συνεδρία, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να επιτευχθούν με φυσιολογική άσκηση των μυών και με τη συνήθη γυμναστική.  

Πριν τη θεραπεία: Χαλαρός μυς με μειωμένη πυκνότητα και όγκο.

Κατά τη διάρκεια: Το EmSculpt προκαλεί πολύ δυνατές υπερμέγιστες μυϊκές συσπάσεις, που αναγκάζουν τον μυ να ανταποκριθεί & να προσαρμοστεί με αποτέλεσμα την υπερτροφία του. Έτσι, ο μυς αρχίζει την αναδόμηση εκ των έσω, μέσω του πολλαπλασιασμού των ινών του και κατ’ επέκταση την ανάπτυξή του.

Μετά τη θεραπεία: Η διαδικασία έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της μυϊκής πυκνότητας και του όγκου, καθώς και τη δημιουργία νέων μυϊκών απολήξεων & ινών (υπερπλασία). Ταυτόχρονα, ενισχύεται η έκκριση επινεφρίνης, η οποία πυροδοτεί μια αλυσιδωτή αντίδραση με τελικό αποτέλεσμα την υπερμέγιστη λιπόλυση (απόπτωση – προγραμματισμένος θάνατος των λιποκυττάρων).

 

EMSCULPT
EMSCULPT

Πως λειτουργεί το Carboxytherapy στο δέρμα?

EMSCULPT
EMSCULPT
EMSCULPT

Είμαι υποψήφιος;

Ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί από την εφαρμογή του EmSculpt. Ρώτησε το γιατρό σου.

Πόση ώρα διαρκεί;

20 – 30 λεπτά θεραπείας, 4 συνεδρίες κατ’ ελάχιστο ανά 2-3 ημέρες. Ο γιατρός σου θα σε συμβουλέψει για να δημιουργήσετε το κατάλληλο πρωτόκολλο θεραπείας αναλόγως των αναγκών σου.

Απαιτείται χρόνος αποθεραπείας ή χρόνος προετοιμασίας;

Το EmSculpt είναι μία μη επεμβατική μέθοδος και δεν απαιτεί χρόνο προετοιμασίας αλλά δεν έχει και χρόνο αποθεραπείας!

Τι αίσθηση έχει?

Η εφαρμογή του σας δίνει την αίσθηση της έντονης εξάσκησης. Μπορείτε να ξαπλώσετε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Ειλικρινά, ΔΟΥΛΕΥΕΙ?

ΝΑΙ! Το EmSculpt έχει δοκιμαστεί κλινικά και με ασφάλεια. Υποστηρίζεται και διαθέτει ανεξάρτητες μελέτες από 7 διαφορετικά Αμερικανικά κέντρα μελετών! 

EMSCULPT

Πόσο σύντομα θα δω αποτελέσματα?

Θα μπορέσεις να δεις τα πρώτα χειροπιαστά αποτελέσματα αμέσως μετά την 1η συνεδρία. Τα πρώτα θετικά αποτελέσματα εμφανίζονται μετά από 2 – 4 εβδομάδες μετά το τέλος των συνεδριών. Η βελτίωση συνεχίζεται περαιτέρω όσο περνάει ο χρόνος. 

+16% μέση αύξηση μυϊκής μάζας

-19% μέση μείωση λιπώδους ιστού

EMSCULPT
emsculpt

Μοναδικά Πλεονεκτήματα EmSculpt®:

  • Μη επεμβατική θεραπεία, χωρίς αναισθησία, χωρίς χρόνο αποθεραπείας.
  • Πρώτο και μοναδικό σύστημα παγκοσμίως για ανόρθωση γλουτών & χτίσιμο των μυών με έγκριση FDA.
  • Μυική ενδυνάμωση και μείωση του λίπους χωρίς άσκηση.
  • Κλινικά δοκιμασμένο με μελέτες από 7 διαφορετικά κέντρα μελετών στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
  • 30 λεπτά θεραπείας αντιστοιχούν σε περίπου 20.000 κοιλιακούς. 

EMSCULPT

Tip: Προσοχή στις απομιμήσεις και στα μηχανήματα κινεζικής προέλευσης. Το EmSculpt® είναι το πρώτο και μοναδικό σύστημα παγκοσμίως, με επιβεβαιωμένες μελέτες και με έγκριση από το FDA της Αμερικής, για ανόρθωση γλουτών, γράμμωση των κοιλιακών & χτίσιμο των μυών!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ