• ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ - ΡΑΓΑΔΕΣ

Κόκκινες και λευκές ραγάδες είναι πια παρελθόν...

Οι ραγάδες αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα αισθητικά προβλήματα τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες και ειδικότερα οι λευκές ραγάδες που αντιμετωπίζονται πιο δύσκολα. 

Είναι ουσιαστικά ένα είδος ουλών, που προκαλούνται από τη ρήξη του χορίου (μεσαία στοιβάδα του δέρματος), λόγω του απότομου τεντώματος του δέρματος, συνήθως μετά από απότομη αλλαγή βάρους ή λόγω ορμονικών αλλαγών όπως η εγκυμοσύνηη εφηβεία και η υπερβολική αύξηση μυϊκού όγκου. Συνήθως εμφανίζονται σε σημεία του σώματος με συσσωρευμένη ποσότητα λίπους όπως στην κοιλιά, το στήθος, τους βραχίονες, τις μασχάλες, την πλάτη, τους μηρούς, γοφούς και γλουτούς. Υπάχουν δύο ειδών ραγάδες, οι κόκκινες σε (αρχικό στάδιο) και οι λευκές. 

Το Venus Viva Nano Fractional RF, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία της Νάνο-Κλασματικής Ραδιοσυχνότητας (Ρ/Σ)™, διανέμει ενέργεια διαμέσου του χορίου στην επιδερμίδα, και μέσω της παραγωγής θερμότητας ενεργοποιεί την ανάπλαση της επιδερμίδας, αναγεννώντας το κολλαγόνο και θέτοντας σε λειτουργία την παραγωγή ινοβλαστών, με αποτέλεσμα την αναδιαμόρφωση των ιστών. Με αριθμό συνεδριών που κυμαίνονται συνήθως σε 2 - 3 θεραπείες, ανάλογα με το χρώμα και το είδος των ραγάδων, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και μπορούν να φτάσουν και σε 70% ποσοστό επιτυχίας ακόμη και στις λευκές ραγάδες! Η θεραπεία με το Nano Fractional είναι ήπια, ανώδυνη και σε σχέση με άλλα laser της αγοράς (π.χ. Fractional CO2), επιτρέπει στον ασθενή να επιστρέψει στην καθημερινότητά του χωρίς καμία παρενέργεια.

Το διάστημα μεταξύ των συνεδριών είναι 2 μήνες και τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή στις 20 - 30 ημέρες!

 

Καλέστε μας στο 2106180386 για ένα δωρεάν ραντεβού αξιολόγησης και ενημέρωσης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
 • Κλείστε ραντεβού

  Ενημερώστε μας για την ώρα, ημέρα
  και θεραπεία που θέλετε και θα σας απαντήσουμε
  για τη διαθεσιμότητα το συντομότερο δυνατόν.

  ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 • Ρωτήστε το γιατρό

  Σας απασχολεί κάτι σχετικά με το πρόσωπο
  ή το σώμα σας; Ρωτήστε μας και ενημερωθείτε για τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει δωρεάν!

  ΕΡΩΤΗΣΗ