Skip to content Skip to footer

LPG ENDERMOLOGIE - ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

LPG… Η πιο διάσημη θεραπεία παγκοσμίως κατά της κυτταρίτιδας.

LPG ENDERMOLOGIE - ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

μέθοδος Endermologie του γαλλικού οίκου LPG αποτελεί την πλέον διαδεδομένη, μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδαςτης επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού πάχους. Είναι πιστοποιημένη από το FDA (Food & Drug Administration), τον αμερικανικό κρατικό οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων. Βασίζεται σε ένα ιατρικό μηχάνημα εξελιγμένης τεχνολογίας, το οποίο περιλαμβάνει ειδικές κεφαλές δύο κυλίνδρων που προκαλούν ταυτόχρονη συμπίεση και αναρρόφηση στην περιοχή εφαρμογής. Η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη δράση του διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Ο αριθμός θεραπειών κυμαίνεται από 8-12 για το τοπικό πάχος και 14-18 συνεδρίες για την κυτταρίτιδα, αλλά εξαρτάται βέβαια και από την κλινική εικόνα του ασθενούς. Συνδυάζεται άριστα με θεραπεία κρυολιπόλυσης και ενέσιμη μεσοθεραπεία.

Η τεχνική LPG ENDERMOLOGIE απομακρύνει το αποθηκευμένο λίπος, που είναι ανθεκτικό στη φυσική άσκηση και τη δίαιτα. Ορατά αποτελέσματα μείωσης λίπους από την 6η 35-λεπτη συνεδρία.

Σε ποιόν απευθύνεται το Lipomassage;

Γυναίκες:
  • Έχετε κυτταρίτιδα;
  • Αποθηκεύετε επίμονα λίπος, παρόλο που ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής;
  • Θέλετε να σμιλεύσετε το σώμα σας και να διατηρήσετε το δέρμα σας σφριγηλό;
  • Θέλετε να ανακτήσετε τη σιλουέτα, που είχατε πριν την εγκυμοσύνη;
  • Βρίσκεστε σε περίοδο εμμηνόπαυσης, αλλά δεν θέλετε να υποστείτε τις επιπτώσεις των ορμονικών αλλαγών (απότομη αποθήκευση λίπους σε μέση, γλουτούς και μπράτσα);
Άνδρες:
  • Έχετε ψωμάκια γύρω από τη μέση;
  • Αποθηκεύετε επίμονα λίπος, παρόλο που ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής;
  • Είστε σε διαδικασία απώλειας βάρους και παράλληλα θέλετε να σμιλεύσετε το σώμα σας;
  • Έχετε ήδη χάσει βάρος και επιθυμείτε να διατηρήσετε το δέρμα σας σφριγηλό και ελαστικό;

ΛΕΙΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Έχετε δύσμορφες καμπύλες (περίσσεια λίπους στα πλαϊνά των μηρών, την κοιλιά, τα πόδια, κλπ.) και όταν χάνετε βάρος, δεν το χάνετε ποτέ από εκεί που θέλετε; Μην ανησυχείτε, το LIPOMASSAGE μπορεί να εστιάσει στο τοπικό πάχος και να δράσει εκεί που πραγματικά το χρειάζεστε!
 
Η ισορροπία μεταξύ παραγωγής και αποβολής λίπους είναι μία φυσική διαδικασία στην οποία εμπλέκονται τα λιποκύτταρα. Παρά τον απόλυτα υγιεινό τρόπο ζωής σας και την καθημερινή φυσική δραστηριότητα, η εναπόθεση λίπους στο σώμα σας τείνει να αυξάνει χρόνο με τον χρόνο.
 
Η δράση της LPG: Η μηχανική διέγερση, που προκαλούν οι κύλινδροι (ROLL) της LPG, πυροδοτεί βιολογικές αντιδράσεις βαθιά στον λιπώδη ιστό και έτσι ενεργοποιείται η αποβολή λίπους (λιπόλυση).
 
Αποτελέσματα: Το λίπος αποβάλλεται ευκολότερα και δείχνετε αισθητά πιο αδύνατοι. Οι ανεπιθύμητες καμπύλες, επιτέλους εξαφανίζονται.

LPG ENDERMOLOGIE - ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΣΜΙΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

Το να αδυνατίζει κανείς είναι καλό, αλλά το να διατηρεί τις καμπύλες του, αδυνατίζοντας αρμονικά είναι ακόμα καλύτερο! Οι περιοχές που συνήθως προσβάλλονται είναι οι γοφοί, το στομάχι και ιδιαιτέρως οι γλουτοί (επίπεδοι και ακανόνιστοι)! Η κατανομή του όγκου συχνά δεν είναι συμμετρική και οι καμπύλες έχουν ανομοιόμορφο σχήμα.
 
Η δράση της LPG: Οι ανεξάρτητοι μηχανικοί κύλινδροι (ROLL) της LPG μπορούν να σμιλεύσουν το σώμα σας με ακρίβεια, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες περιοχές. Έτσι, επιτυγχάνεται ισορροπία στην κατανομή του λίπους και αποκαθίσταται το ιδανικό σχήμα του σώματος.
 
Αποτελέσματα: Περίγραμμα και καμπύλες αναμορφώνονται και η σιλουέτα σας ανασχηματίζεται αρμονικά.

Τί συμβαίνει σε ένα πρόγραμμα Lipomassage™ της LPG®

Βήμα 1: Αξιολόγηση

Το πρώτο βήμα σας βοηθά να θέσετε τους προσωπικούς σας στόχους σε συνεργασία με τον θεραπευτή σας. Αφού απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις, θα ακολουθήσει μία πρώτη φωτογραφική αξιολόγηση. Μία ανάλυση των διαφορετικών ζωνών λίπους (Λιπο-Απομόνωση), θα βοηθήσει να προσδιοριστούν καλύτερα οι περιοχές με περίσσεια λίπους, ώστε να επιλεγεί το καταλληλότερο πρωτόκολλο θεραπείας.

LPG ENDERMOLOGIE - ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Βήμα 2: Θεραπεία

Αφού φορέσετε το ENDERMOWEAR (ειδικό αδιαφανές κορμάκι προσωπικής χρήσης για το LIPOMASSAGE), ξαπλώνετε αναπαυτικά στο κρεβάτι θεραπείας και απολαμβάνετε 35 λεπτά χαλάρωσης και ευεξίας.

LPG ENDERMOLOGIE - ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Βήμα 3: Παρακολούθηση αποτελεσμάτων

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος LIPOMASSAGE, πρόσθετες αξιολογήσεις θα βοηθήσουν στην παρακολούθηση των αποτελεσμάτων σας, ώστε τα τελευταία να συμφωνούν με τους αρχικούς σας στόχους. Στο τέλος του προγράμματος, μηνιαίες συνεδρίες συντήρησης θα διατηρήσουν και θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα

LPG ENDERMOLOGIE - ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η θεραπεία LPG, μπορεί να συνδυαστεί άριστα με ενέσιμη μεσοθεραπεία και κρυολιπόλυση για ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ