Skip to content Skip to footer

ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Δραστική Λιποδιάλυση & Σύσφιξη Δέρματος για Πρόσωπο και Σώμα

BTL EXILIS ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Τι είναι το BTL Exilis elite ™;

Το σύστημα BTL Exilis elite ™ αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις θεραπείες σύσφιξης, λιπόλυσης και αναζωογόνησης προσώπου. Είναι η πρώτη μη επεμβατική συσκευή που παράγει ταυτόχρονα ενέργειες υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων (RF ™) για λιποδιάλυση και διαμόρφωση του σώματος, σύσφιξη προσώπου και σώματος, για τη μείωση των ρυτίδων και για ανάπλαση του δέρματος. Επιστημονικά αποδεδειγμένο από κορυφαίους επιστήμονες του χώρου, το σύστημα αυτό είναι μία πραγματική επανάσταση!

Πώς λειτουργεί;

Το BTL Exilis elite ™ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι συνδυάζει τεχνολογία Μονοπολικής Ραδιοσυχνότητας RF ™ με ταυτόχρονη και συνεχή εκπομπή υπερήχων. Ο συνδυασμός των δύο τεχνολογιών μαζί έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο αποτελεσματικός από μόνο RF ™ ή μόνο υπερήχους.

BTL EXILIS ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Ποιο είναι το όφελος από την παροχή δύο ενεργειών;

Χρησιμοποιώντας το BTL Exilis elite ™ τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται γρηγορότερα και καλύτερα, με μέγιστη ασφάλεια, άνεση και ικανοποίηση του ασθενούς. Αυτή η βελτιωμένη εμπειρία συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό επειδή το σύστημα φθάνει με ακρίβεια και ομοιόμορφα σε θεραπευτικές θερμοκρασίες στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος στο συντομότερο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ
ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Που μπορεί να εφαρμοστεί το BTL Exilis elite ™ ;
Ουσιαστικά είναι ιδανικό για θεραπείες ”από την κορυφή έως τα νύχια”. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος για λιποδιάλυση και σύσφιξη, όπως στους γλουτούς, στους μηρούς, στους προσαγωγούς, στην κοιλιά, στις γάμπες, στα γόνατα, στα χέρια, στα ψωμάκια της μέσης κλπ.
Επιπλέον, έχει θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπο και σε περιοχές όπως ο λαιμός, γύρω από τα μάτια και το στόμα, το σαγόνι, το ντεκολτέ, ενώ μπορεί επίσης να μειώσει αισθητά τις ρυτίδες του δέρματος.

Ποια είναι η αίσθηση κατά τη διάρκεια της θεραπείας;
Η θεραπεία είναι ανεκτή και οι περισσότεροι ασθενείς περιγράφουν τη θεραπεία ως μια αίσθηση μασάζ από θερμή πέτρα. Ο ασθενής αισθάνεται ένα ζέσταμα καθώς η θερμική ενέργεια μεταφέρεται στο στοχευμένο βάθος διείσδυσης στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Η συσκευή διαθέτει σύστημα ψύξης για την προστασία του δέρματος.

Ποιον αφορά η θεραπεία;
Το BTL Exilis elite ™ συνιστάται για οποιονδήποτε ασθενή μεταξύ των ηλικιών 25 και 70+ που αναζητά αισθητική βελτίωση στο πρόσωπο και το σώμα του. Είναι ιδανικό για τη θεραπεία της χαλάρωσης του δέρματος και της λιποδιάλυσης στο σώμα, ενώ έχει άριστο αποτέλεσμα στο σχηματισμό του προσώπου και στη θεραπεία κατά των ρυτίδων. Οι συνήθεις περιοχές θεραπείας περιλαμβάνουν την περιοχή των ματιών, γύρω από το στόμα, το πηγούνι, τη γραμμή της γνάθου, ντεκολτέ, χέρια, πόδια, γόνατα, αστραγάλους και γλουτούς. Η σίγουρη επιλογή για όσους επιθυμούν αισθητική βελτίωση χωρίς νυστέρι!

AESTHETICS
ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Πόσες θεραπείες χρειάζομαι και πόσο σύντομα θα δω τα αποτελέσματα;
Ο προτεινόμενος αριθμός θεραπειών για σώμα είναι μεταξύ 6 και 8. Οι θεραπείες γίνονται ανά 5 με 7 ημέρες και είναι γρήγορες αφού απαιτούν περίπου 20 έως 30 λεπτά ανά συνεδρία. Τα αποτελέσματα είναι συχνά ορατά και αισθητά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και συνεχίζουν να βελτιώνονται μετά από κάθε επιπλέον συνεδρία. Το βέλτιστο οριστικό αποτέλεσμα είναι πιθανό να συμβεί δύο μήνες μετά την τελευταία συνεδρία θεραπείας. Για μέγιστα αποτελέσματα παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις σχετικές οδηγίες που θα σας δοθούν, όπως μια ισορροπημένη διατροφή, γυμναστική και πολύ νερό!

Υπάρχουν παρενέργειες;
Όχι. Ενδέχεται να εμφανιστεί ένα μικρό ερύθημα (κοκκινίλα) γύρω από την περιοχή που εφαρμόστηκε η θεραπεία, το οποίο συνήθως εξαφανίζεται σε μια μέρα. Είναι σημαντικό να είναι αρκετά ενυδατωμένη η επιδερμίδα και οι ασθενείς θα πρέπει να αυξήσουν την πρόσληψη νερού πριν και μετά τη θεραπεία. Βοηθάει επίσης μια ελαφριά άσκηση – όπως το περπάτημα – για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικές παρενέργειες με τη θεραπεία BTL Exilis elite ™.

BTL EXILIS ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας BTL Exilis elite;

  • ​​Μεγιστοποίηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Ανώδυνη και ευχάριστη εφαρμογή
  • Επαναλαμβανόμενες και συνδυαστικές θεραπείες με θεαματικά αποτελέσματα
  • Δυνατότητα θεραπείας προσώπου και σώματος σε 1 ώρα
  • Δεν απαιτεί βελόνες και αναισθησία
  • Εκπληκτικά αποτελέσματα ακόμα και μετά από 2 συνεδρίες
  • Οικονομικό και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας
  • Χωρίς παρενέργειες  

*Το Exilis Elite™ διαθέτει European CE Mark certification και έχει πιστοποιηθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA (Food & Drug Administration) για την αποτελεσματικότητά του.

Η νέα θεραπεία BTL Exilis Elite βρίσκεται πλέον στο χώρο μας! Καλέστε μας στο 2106180386 για ένα δωρεάν ραντεβού αξιολόγησης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ