• ΣΩΜΑ

Κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, χαλάρωση... Υπάρχει λύση!

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ 

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μια επαναστατική ιατρική πράξη παγκόσμιας εμβέλειας και ταυτόχρονα μη επεμβατική λύση σε πληθώρα αισθητικών προβλημάτων σε πρόσωπο και σώμα. Η μεσoθεραπεία είναι μία τεχνική άμεσης εισαγωγής διαφόρων ουσιών όπως μικροσκοπικών ποσοτήτων φαρμακευτικών ουσιών, φυσικών εκχυλισμάτων, βιταμινών, ομοιοπαθητικών παραγόντων και άλλων βιοδραστικών εκδόχων, στο τμήμα του δέρματος που ονομάζεται χόριo, το μεσαίο στρώμα (γι' αυτό και το όνομα μεσοθεραπεία). Προβλήματα όπως:

 • κυτταρίτιδα

 • ανεπιθύμητο τοπικό πάχος

 • χαλάρωση του δέρματος

αντιμετωπίζονται πλέον άνώδυνα και αποτελεσματικά!

Η εφαρμογή της μεσoθεραπείας γίνεται με ανώδυνες μικρο-ενέσεις στο χόριο, με τη χρήση πολύ λεπτών βελονών (διαμέτρου περίπου 0,3 χιλιοστών). Οι ενέσεις αυτές πρέπει να γίνονται ούτε πολύ βαθιά στο δέρμα, αλλά ούτε και πολύ επιφανειακά.Τα εξειδικευμένης μορφής ενέσιμα υλικά χορηγούνται ενδοδερμικά και τοπικά. Τοπικά σημαίνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σημείο που πάσχει ή στην ευαισθητοποιημένη ζώνη ή στη ζώνη προβολής. Είναι ανώδυνη διαδικασία και οι μόνες παρενέργειες που μπορεί να προκύψουν είναι μελανιές, κνησμός και ερύθημα (κοκκινίλα).

Τα αποτελέσματα διαφέρουν ανάλογα με το είδος της θεραπείας και τον στόχο της. Σε γενικές γραμμές τα αποτελέσματα φαίνονται μετά την δεύτερη με τρίτη συνεδρία. Διαρκούν εφόσον συνδυαστούν με άσκηση και σωστή διατροφή, απαιτούνται πάρα ταύτα θεραπείες συντήρησης. Σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες όπως ενδερμολογία (LPG), κρυολιπόλυση και Carboxytherapy, έχει ακόμα πιο γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα. 


ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ (LIPOFREEZE)

Η νέα τάση στη μη επεμβατική λιποαφαίρεση ονομάζεται κρυολιπόλυση. Η μέθοδος χρησιμοποιεί δύο τεχνικές. Την αναρρόφηση για αποτελεσματική στόχευση του λιπώδους ιστού της υποθεραπεία περιοχής και την ελεγχόμενη ψύξη. Η ψύξη οδηγεί μεγάλο ποσοστό των λιποκυττάρων σε απόπτωση, έναν ελεγχόμενο κυτταρικό θάνατο. Τα λιπαρά οξέα που απελευθερώνονται αποβάλλονται φυσιολογικά μέσω της λεμφικής οδού. Η μέθοδος είναι τόσο δημοφιλής γιατί προσφέρει αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, χωρίς την ανάγκη χειρουργείου.

Αυτή η επαναστατική μέθοδος λιποκαταστροφής εξαφανίζει το τοπικό πάχος, χωρίς καμία παρενέργεια. Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι σε 2 - 4 συνεδρίες έχουμε εντυπωσιακή μείωση του λιπώδους ιστού, της τάξης του 25 - 40%. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα εκτός του λαιμού και του προσώπου. Οι πιο δημοφιλείς περιοχές είναι η κοιλιακή χώρα, το εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών, τα μπράτσα και τα ψωμάκια. Η συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες και κρίνονται απαραίτητα η σωστή διατροφή, η επαρκής κατανάλωση νερού και η γυμναστική. Τα αποτελέσματα παραμένουν όσο ακολουθείται ένας σωστός και υγιής τρόπος ζωής.     


ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ (LPG Endermologie)

Η κυτταρίτιδα είναι σχεδόν αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση. Πρόκειται για μία πάθηση του υποδερμικού λιπώδους ιστού από την οποία «ταλαιπωρείται» το 80% περίπου των ενήλικων γυναικών στις μεσογειακές χώρες. Συνδέεται με την κακή κυκλοφορία του αίματος, με ορμονικές διαταραχές ακόμη και με την κληρονομικότητα ενώ επιβαρύνεται από κακές διατροφικές συνήθειες, το άγχος και την έλλειψη άσκησης. Εμφανίζεται με την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» στους μηρούς, στους γλουτούς, στα μπράτσα και σε άλλα σημεία του σώματος. 

Πολλές φορές, η κυτταρίτιδα συνοδεύεται και από χαλάρωση. Με την πάροδο του χρόνου, μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να χάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της. Σήμερα, η επιστήμη έχει περισσότερες από μία απαντήσεις για το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. 

H μέθοδος Endermologie του γαλλικού οίκου LPG αποτελεί την πλέον διαδεδομένη, μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, της επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού πάχους. Είναι πιστοποιημένη από το FDA (Food & Drug Administration), τον αμερικανικό κρατικό οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων. Βασίζεται σε ένα ιατρικό μηχάνημα εξελιγμένης τεχνολογίας, το οποίο περιλαμβάνει ειδικές κεφαλές δύο κυλίνδρων που προκαλούν ταυτόχρονη συμπίεση και αναρρόφηση στην περιοχή εφαρμογής. Η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη δράση του διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Ο αριθμός θεραπειών κυμαίνεται από 8-12 για το τοπικό πάχος και 14-18 συνεδρίες για την κυτταρίτιδα, αλλά εξαρτάται βέβαια και από την κλινική εικόνα του ασθενούς. Συνδυάζεται άριστα με θεραπεία κρυολιπόλυσης και ενέσιμη μεσοθεραπεία.

CARBOXYTHERAPY (CO2)

Η θεραπεία Carboxy είναι μία απο τις ασφαλέστερες και πιο ανώδυνες αισθητικές παρεμβάσεις στον χώρο της ιατρικής, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμητική δερματολογία αλλά και στον καρδιολογικό τομέα. Τα μεγαλύτερα προβλήματα στο δέρμα μας οφείλονται στην κακή κυκλοφορία του αίματος, τη συγκράτηση του λίπους και τη φθορά του κολλαγόνου.

Με την εφαρμογή Carboxy απ'ευθείας στα σημεία που θέλουμε να επέμβουμε, υποδόρια ή και διαδερμικά, αναγκάζουμε την οξυγόνωση της περιοχής καθώς ο οργανισμός αναλαμβάνει να αποβάλλει το αέριο, κάτι το οποίο βοηθάει στην απελευθέρωση των περιττών υγρών απο τους ιστούς. Με τη σειρά του, το Carboxy διασπά τα λιπώδη κύτταρα και με την αγγειοδιασταλτική του δράση αυξάνει την αιμάτωση στο σημείο όπου ξεκινάει ο μεταβολισμός του λίπους. Παράλληλα, η όλη διαδικασία προκαλεί τη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου απο τον οργανισμό, μειώνοντας έτσι τη χαλαρή, αντιαισθητική υφή του δέρματος. Η θεραπεία ενδείκνυται επίσης και για την καταπολέμηση των λευκών ραγάδων και των μαύρων κύκλων.

Σημαντικότερα, το Carboxytherapy είναι μή τοξικό για τον οργανισμό και μπορεί να συνδυαστεί παράλληλα και με άλλα βοηθητικά προγράμματα όπως η μεσοθεραπεία ή η λιπόλυση. Η χορήγησή του με βελόνες είναι ανεπαίσθητη και δε χρειάζεται αποθεραπεία μετά απο τις συνεδρίες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, προσφέροντάς σας απαλό και σφριγηλό δέρμα που μπορεί να διατηρηθεί για πάντα με την απλή τήρησης μιας ισορροπημένης διατροφής και άσκησης.

ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ - ΡΑΓΑΔΕΣ

Οι ραγάδες αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα αισθητικά προβλήματα τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες και ειδικότερα οι λευκές ραγάδες που αντιμετωπίζονται πιο δύσκολα. 

Είναι ουσιαστικά ένα είδος ουλών που προκαλούνται από τη ρήξη του χορίου (μεσαία στοιβάδα του δέρματος), λόγω του απότομου τεντώματος του δέρματος, συνήθως μετά από απότομη αλλαγή βάρους ή λόγω ορμονικών αλλαγών όπως η εγκυμοσύνη, η εφηβεία και η υπερβολική αύξηση μυϊκού όγκου.Συνήθως εμφανίζονται σε σημεία του σώματος με συσσωρευμένη ποσότητα λίπους όπως στην κοιλιά, το στήθος, τους βραχίονες, τις μασχάλες, την πλάτη, τους μηρούς, γοφούς και γλουτούς. Υπάχουν δύο ειδών ραγάδες, οι κόκκινες σε (αρχικό στάδιο) και οι λευκές. 

Το Venus Viva Nano Fractional RF, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία της Νάνο-Κλασματικής Ραδιοσυχνότητας (Ρ/Σ)™, διανέμει ενέργεια διαμέσου του χορίου στην επιδερμίδα, και μέσω της παραγωγής θερμότητας ενεργοποιεί την ανάπλαση της επιδερμίδας, αναγεννώντας το κολλαγόνο και θέτοντας σε λειτουργία την παραγωγή ινοβλαστών, με αποτέλεσμα την αναδιαμόρφωση των ιστών. Με αριθμό συνεδριών που κυμαίνονται συνήθως σε 2 - 3 θεραπείες, ανάλογα με το χρώμα και το είδος των ραγάδων, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και μπορούν να φτάσουν και σε 70% ποσοστό επιτυχίας ακόμη και στις λευκές ραγάδες! Η θεραπεία με το Nano Fractional είναι ήπια, ανώδυνη και σε σχέση με άλλα laser της αγοράς (π.χ. Fractional CO2), επιτρέπει στον ασθενή να επιστρέψει στην καθημερινότητά του χωρίς καμία παρενέργεια.

 

Καλέστε μας στο 210 6180386 & κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
 • Κλείστε ραντεβού

  Ενημερώστε μας για την ώρα, ημέρα
  και θεραπεία που θέλετε και θα σας απαντήσουμε
  για τη διαθεσιμότητα το συντομότερο δυνατόν.

  ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 • Ρωτήστε το γιατρό

  Σας απασχολεί κάτι σχετικά με το πρόσωπο
  ή το σώμα σας; Ρωτήστε μας και ενημερωθείτε για τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει δωρεάν!

  ΕΡΩΤΗΣΗ