• ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μεσοθεραπεία παίρνει την ονομασία της λόγω της εφαρμογής της στον ενδιάμεσο ιστό ανάμεσα στην επιδερμίδα και το υποδόριο. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία εφαρμόζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο πρόσωπο ή στο σώμα και συνδυάζεται και με άλλες θεραπείες (peeling,laser). Μερικές από τις ενδείξεις προβληματικών περιοχών αποτελούν η αφυδάτωση, η απώλεια σφριγηλότητας, η κυτταρίτιδα, η χαλάρωση του δέρματος, η μείωση της πυκνότητας του δέρματος, η απώλεια της τονικότητάς του και της τραχύτητάς του.

Η εφαρμογή της είναι γρήγορη και ανώδυνη, προσφέρει ανανέωση, φωτεινό δέρμα και περιορίζει τις ρυτίδες. Επίσης ενυδατώνει και κάνει πιο σφρίγηλο το κουρασμένο και χαλαρό δέρμα. Στις νεότερες ηλικίες αποτελεί την πρωταρχική θεραπεία για την πρόληψη και την αντιγήρανση. Αποφέρει επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου περιέχει υαλουρονικό οξύ αλλά και 54 στοιχεία όπως βιταμίνες, συνένζυμα, αμινοξέα, άλατα, νουκλεϊκά οξέα, και αντιοξειδοτικούς παράγοντες. Η θεραπεία, για τους πρώτους 3 μήνες είναι επιθετική και επαναλαμβάνεται ανά 15 ημέρες. Κατά τη φάση της συντήρησης, μετά το πρώτο τρίμηνο και αφού τα αποτελέσματα θα έχουν φτάσει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, το μεσοδιάστημα ανάμεσα σε δύο συνεδρίες αυξάνεται στους 6 έως 12 μήνες. Αποφέρει φυσικά αποτελέσματα τα οποία είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία προσφέροντας ένα ξεκούραστο πρόσωπο με λιγότερες ρυτίδες.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του προσώπου και του λαιμού, καθώς και στα χέρια, στους βραχίονες, στο ντεκολτέ, στους μηρούς, στους γλουτούς και στην κοιλιακή χώρα. Ειδικά για την περιοχή του προσώπου η Νέα Μεσοθεραπεία περιλαμβάνει και την προσθήκη γνήσιου κολλαγόνου, προσφέροντας εντυπωσιακα αποτελεσματα ακόμα και σε ηλικίες που παρουσιάζουν μείωση παραγωγής του απο τον οργανισμό.

 

Η ενημέρωση και η εφαρμογή της ενέσιμης μεσοθεραπείας γίνεται μόνο από ιατρό δερματολόγο.

 

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
 • Κλείστε ραντεβού

  Ενημερώστε μας για την ώρα, ημέρα
  και θεραπεία που θέλετε και θα σας απαντήσουμε
  για τη διαθεσιμότητα το συντομότερο δυνατόν.

  ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 • Ρωτήστε το γιατρό

  Σας απασχολεί κάτι σχετικά με το πρόσωπο ή
  το σώμα σας; Ρωτήστε μας και ενημερωθείτε για τη θεραπεία που σας ενδιαφέρει δωρεάν!

  ΕΡΩΤΗΣΗ